Vanaf het begin van de wedstrijd kon MSC geen vuist maken. De spits van Urk werd niet bestreden. Dit leidde na een aantal kansen tot het eerste tegendoelpunt. Geholpen door een scheidsrechtelijke dwaling werd het ook nog 2-0 voor rust. De heren kregen last van allerlei pijntjes en leken het geloof in een goede uitslag kwijt. Doelkansen waren niet aan de voorhoede besteed.

Tijdens de rust werd door de interim technische staf gewezen op de fouten. Helaas mochten deze aanwijzingen niet baten. Na de rust ging Urk vrolijk verder. Een bal op de paal en op de lat en het was duidelijk dat MSC zijn portie geluk wel gehad had. Dit terwijl MSC niet slechter was.

Maar er was geen beleving bij MSC anders dan voor zaken die weinig met voetballen te maken hebben. Koren op de molen voor de ploeg die comfortabel voor staat. MSC berustte al tijdens de wedstrijd in de nederlaag.

Takens op vrijdagavond is wellicht niet zo’n goed idee. De wedstrijd werd sportief afgesloten met 5-1 verlies. Daarnaast nog het verlies van wederom een basisspeler door een spierscheuring.

Volgende week kan de eerste seizoenshelft met een goed gevoel worden afgesloten door te winnen van FC Meppel C3!!.. Hopelijk is iedereen na de winterstop weer fit.

Kuifje