Na veelvuldig geschuif waren de uit- en thuiswedstrijd tegen FC Meppel in onderling overleg (!) vastgesteld op vrijdag 21 en 28 mei. Beide keren liet de teamleiding van de tegenstander heel kort voor de wedstrijd weten geen volledig team op de been te kunnen/willen brengen. Verplaatsing was niet aan de orde. FC Meppel ‘koos’ twee keer voor een reglementaire 3-0 nederlaag! Wanneer bedacht wordt dat ook de zaalcompetitie op de slotdag door absentie van hetzelfde team werd verpest, is verontwaardiging op z’n plaats! Het niet sportieve gedrag van de buurman kan niets afdoen aan de puike prestatie van de volgende toppers:

Thomas van Ingen, keeper: speelde een solide seizoen, hoefde in acht wedstrijden slechts negen keer de bal uit het net te halen.
Nick Koster, voorstopper: overgekomen van FC Meppel, verdedigend sterk, heeft zich prima aangepast, echte versterking voor MSC.
Senna de Bruin, laatste man: dynamisch, veel inzicht, was op snelheid niet te kloppen, 2 keer scorend.
Djermo Moes, opkomende verdediger: onvermoeibaar, snel, sterk, creëerde legio kansen, 1 keer trefzeker.
Levy Bartels, middenvelder met de punt naar achteren: stofzuiger, prima mentaliteit, beleefde zijn hoogtepunt tijdens het Alcides-toernooi scorend na drie spelers te hebben gedold.
Jort Veelo, controlerende middenvelder: stille kracht van het team, tactisch sterk, scoorde drie keer met een prachtige trap.
Hajo van der Helm, aanvallende middenvelder: temperamentvolle vuurvreter, scoorde zes wedstrijden achtereen, waarvan 1 hattrick, totaal 8 keer.
Levay Klooster, hangende spits: spelverdeler met fluwelen techniek die niet voor eigen succes ging, desondanks goed voor 10 doelpunten.
Rutger Hogenkamp, diepste spits: neusje voor de goal, prachtig schot, alle wedstrijden succesvol met 16 treffers uit 8 wedstrijden.