Om kwart voor één werd verzameld bij Mc Donalds en hierna ging het in één lange stoet richting Friesland. De weersomstandigheden waren geweldig en na een vlotte autorit stonden we om kwart voor twee voor het Abe Lenstra Stadion. Alle spelers kregen van SC Heerenveen een tas met leuke Heerenveenspullen. We zochten onze plaats op in vak 410. De chauffeurs werd voorzien van koffie en de jeugd vermaakte zich opperbest met alles wat om hen heen gebeurde. We zaten vlakbij het echte Heerenveen vak, dus sfeer genoeg!
Ondanks het feit dat de wedstrijd op zich iets tegenviel, vermaakten de supporters uit Meppel zich prima.  Tussendoor werd nog even wat eten en drinken gehaald en werden de (voetbal)benen nog even gestrekt. SC Heerenveen speelde uiteindelijk 0-0 gelijk tegen ADO Den Haag, een ietwat teleurstellende uitslag!
Tegen kwart voor vijf begon het legioen uit Meppel aan de thuisrit en sloten we een leuke middag af! Begeleiding, bedankt voor de goede zorgen en spelers….weer een fijne trainingsweek en tot ziens!!
 
Begeleiding MSC D-pupillen