MSC-Zwart Wit ‘63: De eerste wedstrijd speelden de jongens ver onder hun niveau, de Harderwijkers konden elkaar makkelijk vinden. Wij kregen grote kansen die niet werden verzilverd en die ene kans scoorde Zwart Wit wel: 1-0 verlies jammer we wisten wat we moesten doen in de volgende poulewedstrijden!
MSC-IVV Landsmeer: IVV had de eerste wedstrijd ruim gewonnen dus bij winst zetten we een grote stap naar de volgende ronde. We hadden vooraf afgesproken om voor jezelf en het team alles te geven in de wedstrijd zodat je met een voldaan gevoel het veld af komt wat de eerste wedstrijd zeker niet het geval was! De jongens speelden met veel inzet en strijd tegen een goede tegenstander, door een gave kopbal van Niels uit een corner van Denzel scoorden we de 1-0 en dat bleef het!!
Schagen – MSC: De laatste wedstrijd werd een ware thriller: 0-1voor door Rens, 1-1 Schagen, 1-2 door ‘weet ik niet meer’, 2-2 Schagen en vlak voor tijd 2-3 door Ruben!! We waren door naar de kwart finales en zouden spelen voor plek 1 t/m 8!!!
De ¼ finale troffen we Ajax SC uit Oegstgeest: Op deze ploeg die voetbal á la het grote Ajax speelden kregen we geen vat en we verloren terecht met 3-0, de jongens kregen ook last van pijntjes waardoor veel gewisseld moest worden en de smalle selectie van 14 man eiste zijn tol.
 
Daarna speelden we tegen AWC uit Wijchen: De jongens liepen op hun tandvlees en hadden geen kracht meer om enigszins hun eigen spel te spelen. Met 2-0 verlies betekende dat we voor de 7/8 ste plek zouden gaan spelen. Dit wederom tegen Zwart Wit ’63: In de kleedkamer konden de jongens geen boe of bah meer zeggen nadat de coach besloot om een fantasie opstelling te maken fleuren de jongens op en laadden zich nog éénmaal op om de NK goed af te sluiten, dit resulteerde in een 2-0 overwinning met doelpunten van Rens en Ruben en gave keeperacties van Bart Jan en Victor.
 
Zevende van Nederland is een uitstekend resultaat jongens!!! We bedanken Milan en Yanniek van der Veen die uitstekend meedraaiden in dit team en het legioen voor hun steun. Ook gastspeler Yanniek Bats bedankt. Ook hulde aan VTT organisatie en FC Weesp: Alles tot in de puntjes geregeld, klasse! Het werd tenslotte een gezellige thuisreis met jongensstreken die bij deze leeftijd passen…
 
Ruud S