In Steenwijk hadden ze alles in gereedheid gebracht voor het kampioensfeestje. Spandoeken, muziek, een officiele opkomst op het veld en veel supporters. De wedstrijd was spannend. Steenwijk was vanaf het begin sterker en voetbalde beter. Na een kwartier kwamen ze verdiend op een 1-0 voorsprong. Maar MSC liet de kop niet hangen en ging er goed tegenaan. Vlak voor rust was er een goede tegenaanval en kon Kevin zowaar gelijkmaken 1-1. Na de rust had MSC de wind in de rug, maar daar werd weinig voordeel uit gehaald. Steenwijk bleef de betere ploeg en was sterker in de duels. Na circa 20 minuten in de 2e helft was er een twijfelachtig doelpunt van Steenwijk. Volgens onze spelers op de lijn had de bal de lijn niet gepassserd, maar het doelpunt werd goedgekeurd 2-1. Aan de andere kant was er een discutabel moment toen de keeper van Steenwijk de bal buiten de 16 oppakte en daar werd niet voor gevlagd en gefloten. Ondanks een paar aardige counters van MSC bleef Steenwijk in de wedstrijd de betere kansen houden, maar gescoord werd er niet meer. Steenwijk van harte gefeliciteerd met het kampioenschap.

MSC D1 staat nog steeds 2e in de competitie maar heeft Alcides op de hielen zitten. Tot aan vandaag had D1 16 punten verzameld uit de laatste 6 wedstrijden: een puike prestatie!
Op 9 mei staat de derby op het programma en dan zal waarschijnlijk ook beslist worden wie er tweede wordt in de competitie.