Erica D1 kwam op bezoek en met veel eerste jaars in hun team. Uit werd gewonnen met 0-8 maar elke wedstrijd begint gewoon meer met 0-0. De jongens kregen de boodschap mee:

Concentratie + Strijd = Winst

En de jongens knoopten dit goed in de oren want binnen 5 minuten 2-0 zegt genoeg. De doelpunten kwamen tot stand door goed vleugelspel en combinatie voetbal. MSC Antaris D1 bleef met inzet en passie spelen en dit resulteerde in een 5-0 ruststand.

Na de rust kwam Niels Haze in het team en binnen twee minuten scoorde hij ons zesde doelpunt. De mooiste vanochtend kwam van de voet van Rens die van de 16 meter in de linkerbovenhoek scoorde 7-0. Met soms oogstrelende hoogstandjes op de achterlijn en aka’s werden de vaders en moeders wakker gehouden en genoten van hun zonen. De 8-0 en 9-0 kwamen nog op het scorebord en toon floot de goed consequent leidende scheidsrechter dhr. Frank Steenhuizen. We bedanken Erica D1 van trainer Johan Oldekamp en begeleiding voor de sportieve wedstrijd en de gezelligheid !

Nu gaan we een week feest vieren en we zijn op 10 april nu een keer te bewonderen op de planken van schouwburg Ogterop bij de revue!

WE WENSEN HEEL MSC EEN MACHTIG LEUKE EN GEZELLIGE WEEK EN GEFELICITEERD MET UW 100 JAAR!!!