De eerste wedstrijd tegen Alcides D2 werd met 2-0 gewonnen. Zowel Denzel Swaak als Rens Rengeling scoorden beiden een doelpunt. Het D2 team bestond zaterdag, door afwezigheid van een aantal vaste spelers, uit een mix van D1, D2 en de nieuwe lichting D2 spelers. Zo stond Jurre Fopma op doel en lieten ook Bas Colenbrander, Patrick Wiltens en Lars Luft hun kunsten zien. Jurre keepte als nieuwe keeper een goed toernooi.
De tweede wedstrijd tegen het sterke CSVC D1 uit Coevorden werd met 1-0 verloren; MSC voetbalde goed mee maar verdedigend was het team uit Coevorden ijzersterk en het lukte de Meppelers niet om tot doelpunten te komen, ondanks het prima spel van Rens, Denzel, Willem Jan en Jari. Als derde tegenstander kwamen we Zwaluwen D2 uit Vlaardingen tegen. Een interessante ontmoeting werd het met zeker een aantal goede kansen voor MSC en een aantal goede reddingen door Jurre Fopma. Het bleef 0-0. De laatste wedstrijd tegen WIJC D1 speelde MSC prima voetbal. Met name de nieuwkomers Bas, Patrick en Lars lieten zich echt zien! Uit de laatste aanvallende actie scoorde MSC kort voor tijd de 1-0 (Rens)! Opnieuw een derde plek en een beker voor de Meppelers.
Ook een groot compliment voor Sander, Werner, Bart, Dylan, Max en Mitchell dat ook zij weer op de groene mat stonden voor het zoveelste toernooi! Sommige voetballers krijgen er geen genoeg van!
 
Roel Kalsbeek