De foto’s zijn natuurlijk gemaakt door Ron Wielhouwer
 
 
D2 zat in een sterke poule met alleen maar hoofdklasse en eerste klasse teams. De eerste wedstrijd tegen gastvereniging C.V.V.B. werd een 0-0 gelijkspel. MSC had het betere van het spel met een aantal prima doelkansen maar de bal ging er net niet in. De tweede wedstrijd tegen kampioen eerste klas Veendam 1894 D1 werd met 2-0 verloren. Veendam had een aantal grote knapen in het team en bovendien een aantal supersnelle spelers die nu juist het verschil maakten. MSC liet zich beslist niet wegcijferen en voetbalde goed mee maar tot scoren kwamen de Meppelers niet.
O.N.S. D1 uit Sneek was de derde tegenstander op ons lijstje. Een geweldig mooie wedstrijd was dat met open, verzorgd en technisch goed voetbal. Het was een weerzien met spelers van de voetbalschool en de KNVB voetbalkampen in Havelte. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd met kansen over en weer. Toch maakte ONS kort voor tijd de beslissende en de winnende treffer. Bedum D1 stond als laatste wedstrijd te boek. MSC was heer en meester en maakte met twee mooie doelpunten duidelijk het verschil. Twee prachtige treffers van onze aanvallers Jordi en Milan. Het doelpunt van Milan was overigens van grote klasse! Zo werd MSC uit Meppel toch mooi derde op dit sterk bezet toernooi en dat is een compliment waard!! We gaven de beker aan Werner Pol. Hij viel met een vervelende en pijnlijke polsblessure kort voor tijd uit! We danken C.V.V.B. uit Bedum voor de prima organisatie en de gastvrijheid en we nemen over twee jaar opnieuw met veel plezier deel aan dit toernooi!
Officieel waren dit de laatste wedstrijden van ons D2 team wat voetbal betreft. Het werd wederom een geweldig mooi voetbaljaar. We hebben veel meegemaakt met z’n allen! Een dankwoord gaat uit naar al onze fans langs de lijn, ook afgelopen zaterdag stonden ze er weer! Van deze fans en natuurlijk de spelers van D2 kregen Elmira en Roel nog een leuk kado! Bedankt hiervoor!
Dat dit feestje bij Mac Donalds plaatsvond was van tevoren niet gepland maar het was wel erg top!
De echte afsluiting van het voetbaljaar vieren we met MSC D2 op zaterdag 19 juni tijdens het Oranjefeest in de Kuip. Spelers en ouders zijn op de hoogte, nadere mededelingen volgen nog.
 
Roel Kalsbeek.