Toch vergat MSC door te drukken en WIJC op ruime achterstand te zetten. Aan het eind van de eerste helft kwam WIJC toch op 1-2 en dat was jammer en onnodig. MSC kreeg het zo nog zwaar te verduren in de tweede helft. MSC begon wederom goed aan deze tweede helft en kreeg weer een dot van een kans maar WIJC rook bloed en ging volop in de aanval. De ploeg uit de Wijk was gevaarlijk in de omschakeling en het team uit Meppel moest alle zeilen bijzetten om de verdediging gesloten te houden. Een aantal keren was MSC onzeker in het uitverdedigen en zo liep WIJC toch uit naar 5-2. En dat was onverdiend en jammer. De scheidsrechter maakte in onze ogen bovendien enkele duidelijke beoordelingsfouten maar dit doet trouwens niets af aan de overwinning van WIJC. Zij hebben verdiend gewonnen via een aantal goed opgezette aanvallen in de tweede helft. Wat voor de spelers uit Meppel van belang is dat we de uitstekende eerste helft goed onthouden. Jullie waren beter, feller en bovendien zorgden jullie voor behoorlijk veel druk naar voren. Dit kost wel ontzettend veel inspanning maar jullie bewezen opnieuw
dit goed uit te kunnen voeren. Deze punten onthouden we en hier gaan we de volgende keer weer mee verder! De komende twee wedstrijden tegen Rouveen en Olympia willen we een fel spelend Meppeler team zien met goed voetbal en vooral veel voetbalplezier!!
Zet ‘m op MSC D2!! Bovendien spelen de Meppelers op zaterdag 3 december de belangrijke bekerwedstrijd tegen Ens D1! Bryan Klasens, hartstikke leuk dat je weer mee deed. Je hield met jouw prima reddingen MSC D2 lang op de been!! Finn doet jullie de groeten, zijn gips is eraf en hij krijgt nu fysiotherapie. Stefan en Raymond stuurden nog een berichtje.