Uiteindelijk begon de wedstrijd na 15 minuten vertraging en ons D3 ging goed van start, Boris opende de score na 5 minuten spelen en er was geen vuiltje aan de lucht. 0-1. Er kwamen nog meer kansen om te scoren maar deze troffen geen doel want er stond een keeper op het doel van VHK die goed in de weg stond, ook ging VHK weer beter voetballen en daardoor kregen ook zij meer kansen om te scoren wat uiteindelijk ging gebeuren. Na 20 minuten voetballen kreeg MSC-Antaris D3 een tegentreffer aan de broek en hier was helaas niets aan te doen, Rogier had in eerste instantie de bal goed gepareerd maar de rebound trof doel. 1-1 Hierdoor werd het spelbeeld anders, MSC -Antaris D3 kwam niet meer aan hun eigen spel toe, samenspel en combinaties waren ver te zoeken en men ging uiteindelijk tegen zichzelf voetballen. Eindelijk Rust,nu konden we weer de puntjes op de I zetten.

Na de rust gingen wij goed van start en gingen direct in de aanval waar ook een aantal kansen uit kwamen, maar de keeper van VHK D3stond wederom een aantal keren goed in de weg. Omdat een doelpunt uitbleef kreeg de tegenstander meer vertrouwen en kreeg hierdoor meer ruimte om de aanval in te zetten en halverwege de 2e helft resulteerde dit dan ook in een 2e tegentreffer.2-1. Ondanks het harde werken van de spelers van MSC-Antaris D3 bleef de gelijkmaker uit. Dit was dan ook de eindstand,jammer maar helaas.

VHK D3 was in alle fronten niet sterker maar speelden het even iets slimmer,of hadden iets meer geluk. Al met al een goede les,nu op naar de volgende wedstrijd.