Olde Veste voert de ranglijst aan met 1 punt voorsprong maar wel 1 wedstrijd meer gespeeld. De wedstrijd begon rommelig en het gevecht werd geleverd op het middenveld. Een aantal keren kwamen de Steenwijkers er gevaarlijk uit met hun levensgevaarlijke spits met rugnummer 12. Gelukkig hield keeper Rogier het hoofd koel en hield hij het doel schoon. Maar ook MSC creëerde kansjes waarbij Florian de onderkant van de lat trof en het van grote afstand leek of de bal over doellijn was. De wens was hierbij de vader van de gedachte. 0 – 0 bij rust dus. Na rust had MSC het betere van het spel en werd er veelvuldig op de helft van de tegenstander gespeeld. De verdediging met ondermeer een uitstekend voetballende Cassandra en Marit kwam niet of nauwelijks onder druk en kleine kansjes kwamen er voor MSC. Hierbij moet wel gezegd worden dat de keeper van Olde Veste van de buitencategorie was en knap de aanvallen van MSC wist te pareren. Halverwege was het dan toch raak voor MSC. De achterhoede van D3 wist de bal knap over de verdediging van Olde Veste heen te tillen waarna Florian met een schitterende lob de doelman van Olde Veste wist te verschalken: 0 – 1. Hoewel Olde Veste nog wel enigszins aandrong bleven Boris, Florian en Mitchell druk houden op de verdediging van Olde Veste en kwam eigenlijk het team niet meer in grote problemen. Een enorm compliment voor de trainers, spelers en begeleiders van dit D3, die in staat zijn gebleken in korte tijd een geheel te maken van twee teams.
Aankomende donderdag kan het kampioenschap binnen worden gehaald in Hasselt. Succes allen!