Het team uit Zuidwolde bestond uit grote, stoere, snelle en balvaardige jongens die er duidelijk zin in hadden vanmorgen. In de eerste helft werd D3 ondersteund door Jaimy en Justin uit het team van Roel Kalsbeek en door Denzel uit het team Ruud Swaak. Hier voor (wederom) onze dank. Geweldig hoe jullie D3 ondersteunen.
MSC leverde een prima eerste helft af waarbij goed geprobeerd werd op de helft van de tegenstander te voetballen. De uitbraken van JVZ waren echter razend snel en goed verzorgd. De gasten verschalkten zo 3 x de verdediging en doelman Rogier. Ook MSC kreeg kansen in de eerste helft waarbij Kelly onder meer de lat raakte. In de tweede helft had MSC het duidelijk moeilijker, waarbij we echter ook de tegenstander moeten complimenteren. Prachtige snelle counters en dito doelpunten leverden een eindstand op van 0 – 9. De werklust en de wil om te voetballen siert D3. Nog één wedstrijd: de derby tegen FC Meppel. Zet em op D3.