D4 begon sterk; er werd vanaf het fluitsignaal druk gezet en vlot gecombineerd. Dit resulteerde in een handjevol kansen die allemaal net rakelings langs of over gingen. Na tien minuten schoot Bas K. zijn eerste van deze morgen binnen en was het volkomen terecht 1 – 0. De ban bleek daarna gebroken en de 2 – 0 door Rogier en 3 – 0 en 4 – 0 door Bas K. volgden. De verdediging van D4 kwam niet of nauwelijks in de problemen. In de tweede helft speelde Noordscheschut wel iets meer naar voren maar bleef het vizier van D4 gericht op het doel van de tegenstander. Het razendsnelle middenveld van D4 bleef het spitsenduo Bas en Rogier voorzien van uitstekende passes. Rogier tekende voor de  5 – 0, Bas voor de 6 – 0 en Rogier schoot nummer 7 binnen. Op de stand van 6 – 0 wist Noordseschut uit een scrimmage de enige tegentreffer te scoren. Kortom er was genoeg te genieten voor het publiek.  Anwar, Cassandra en Bas de Boer bedankt voor het meespelen.