Het team begon wat onwennig doordat er 4 nieuwe spelers in het team waren geplaats. Ook de trainer was nieuw, te weten Ruud Swaak. Gelukkig wist Bas na 10 minuten met een mooi schot de 0-1 te scoren. Maar HZVV deed niet onder voor D4. Het ging mooi gelijk op en in de 25e minuut werd het dan ook verdient 1-1. Dat was ook meteen de ruststand. De tweede helft begon met een keeperswissel (Finn er in, Rogier als rechter spits). Ook merkten de toeschouwers dat het team wat meer op elkaar ingespeeld raakte. En het duurde dan ook niet lang voordat Rogier de 1-2 scoorde en 3 minuten later werd het zelf 1-3 door een prachtig schot van Stijn. Daarmee was de weerstand van HZVV gebroken en kon MSC D4 de wedstrijd verder uitspelen. Bas scoorde nog de 1-4 en Lauren de 1-5.

Spelers en trainer bedankt voor jullie inzet. Volgende week tegen de koploper, thuis tegen Noordseschut D3!