Dus speelden we als nog tegen elkaar. Nadat de wedstrijd enige tijd aan de gang was blijk dat we moeite hadden om goede aanvallen op te zetten. Uffelte wat ons niet helemaal ligt speelde goed op buitenspel en daar hadden we moeite mee. Zo stonden we vaak buitenspel en echte grote kansen kregen we dan ook niet. Uffelte maakte het ons daarin tegen ook niet echt lastig. Het spelbeeld was erg rommelig dit kwam ook doordat wij erg druk waren aan de bal. Als we iets meer rust zouden bewaren aan de bal zou dit zeker in ons voordeel uitpakken. Toch wisten wij op voorsprong te komen. Een lange bal op Nicole en zij kan alleen op de keeper door. De keepster van Uffelte redt prima. De bal komt bij Sisera terecht zij speelt een manentje uit en schuift de bal in verre hoek 1-0 voor ons. Een mooie stand zo vlak voor rust. Er komt nog 1 goede kans voor ons vlak voor de rust maar deze wordt gemist. Na rust een feller Msc. Wat ook de betere kansen kreeg. Na zo’n 10 min. gespeeld te hebben kregen wij een corner. Lisa nam deze prima en de bal komt bij Irene terecht die hem prima inkopt maar de bal wordt van de lijn gehaald. Er volgt nog een corner met Lisa achter de bal, een prima bal die weer bij Irene terecht komt en dit maal is het wel raak 2-0. Daarna lopen we achter de feiten aan. We krijgen wel kansjes maar het is het net niet vanavond. Uffelte maakt dan na zo 65 minuut 2-1 en dan wordt het spannend. In de 75e min. volgt er een corner voor Uffelte. De bal komt bij de eerste paal terecht na niet goed weg werken van ons kan een speelster van Uffelte de bal in de korte hoek schieten 2-2 wat onnodig is. Met nog een kwartier op de klok proberen de dames het wel. Maar het lukt niet. Een schot van Irene wordt geblokt en 2 prima voorzetten van Nicole wordt niks mee gedaan. Het is een avond van gemiste kansen en het is het net niet. Op de uitslag valt verder niets aan te merken want Uffelte was zelfs nog dicht bij de overwinning. Volgende week gaan we bij Hoogeveen op bezoek. En dan gaan we er weer voor.