De eerste  wedstrijd uit in Klarenbeek werd verdiend gewonnen door MSC met  3-1. De wedstrijd van vandaag was een belangrijk duel voor beide ploegen. Het verschil in punten was 6 met daarbij de kanttekening dat Klarenbeek een wedstrijd minder gespeeld had. Het werd uiteindelijk een 3-2 overwinning voor de dames van en uit  Klarenbeek. En zeker verdiend te noemen. Dramatisch voor de Meppeler dames was de allerlaatste minuut van de wedstrijd, waarin de nederlaag voor een onmachtig MSC door een fout van de Meppeler keepster tot stand kwam.
Vanaf het begin van de wedstrijd was duidelijk dat Klarenbeek voor de drie punten was gekomen. Vanaf de aftrap dicteerde de bezoekende partij de wedstrijd. Toch was het MSC dat tegen de verhouding in de leiding nam. Uit één van de sporadische Meppeler aanvallen soleerde Michelle Boekweg door de defensie van Klarenbeek en zette Armina Besic in vrije positie voor de keepster. Zij had van dicht bij geen enkele moeite de keepster van Klarenbeek te passeren. Even later had MSC de voorsprong kunnen uitbreiden, maar een inzet van Malenthe Lugtmeier werd na een fraai opgezette aanval uit de hoek getikt door de keepster van Klarenbeek. De bezoekers kregen daarna steeds meer grip op het spel en creëerden een aantal kansen. Schoten gingen net naast of over en een van richting veranderde bal werd door keepster Grietje ten Hoor ternauwernood uit de kruising geplukt. Diep in de 2e helft viel de gelijkmaker. Na een scrimmage voor de Meppeler goal werd de bal niet weggewerkt en kwam voor de voeten van een aanvalster van Klarenbeek. Deze had geen enkele moeite de bal langs keepster Grietje ten Hoor te schuiven.1-1. Dit was tevens de russtand en MSC mocht blij zijn dat het niet op een grotere afstand was gezet.
MSC kwam de tweede helft iets beter uit de startblokken. Klarenbeek bleef echter de wedstrijd domineren. Maar net als in de eerste helft kwam MSC tegen de verhouding in weer op voorsprong. De bal kwam in bezit van Michelle Boekweg en zij soleerde wederom door de Klarenbeker defensie. En bracht net als in de eerste helft Armina Besic weer in stelling die simpel de 2-1  kon intikken.
Maar in de 15e minuut kwam Klarenbeek alweer op gelijke hoogte. Na zeer knullig verdedigen kwam de bal in bezit van een aanvalster van Klarenbeek, die de bal over de Meppeler goalie lobte. Daarna kreeg Klarenbeek een aantal grote kansen, maar tweemaal bracht de lat redding voor MSC. Omdat ook enkele andere grote kansen niet werden verzilverd door de dames van Klarenbeek leek de wedstrijd te eindigen in een gelijkspel. Helaas kende de wedstrijd voor de Meppeler dames in de laatste seconden van de wedstrijd een dramatische ontknoping. Een schot (of een hoge voorzet) werd  door keepster Grietje ten Hoor helemaal verkeerd beoordeeld en zij duwde de bal in eigen goal, 2-3. MSC mocht nog aftrappen maar scheidsrechter Koster floot daarna de wedstrijd af. De overwinning van de gasten was zeer verdiend, maar de manier waarop de beslissende goal viel was uiterst vervelend. Door een zeer ongelukkige actie van de Meppeler keepster werd de aandacht van de nederlaag op één handeling geconcentreerd, terwijl een collectief falen van MSC hieraan ten grondslag lag.
Door deze nederlaag is de degradatiezone weer dichterbij gekomen. De Meppeler dames zullen met beter voetbal en meer inzet de komende wedstrijden tegemoet moeten treden. Aanstaande zaterdag volgt de zeer lastige uitwedstrijd tegen de nummer drie van de competitie, Be Quick ’28 uit Zwolle. De Meppeler dames zullen er alles aan moeten doen om aansluiting bij de middenmoot te houden.