Voor Dames 1 van MSC-Antaris stond dus dinsdagavond de streekderby tegen Vitesse’63 op het programma. Beide ploegen begonnen afwachtend aan de wedstrijd en leden in het begin veel balverlies. Maar langzaam aan begon MSC de wedstrijd zich naar zich toe te trekken en kwam Vitesse´63 en af en toe met een snelle counter er gevaarlijk uit, maar echte kansen leverde dat voor Vitesse niet op. MSC daar in tegen, had in de eerste helft een aantal kleine kansen. Vlak voor de pauze leek MSC op voorsprong te komen. Dimitra Theocharis, die vanavond zeer sterk speelde, ging er aan de linkerkant als een speer vandoor, en haalde van de zijkant zestienmeter hard uit. De bal leek er in te gaan, maar helaas voor MSC stond de paal in de weg. Men ging dus rusten met 0-0. MSC begon zeer sterk aan de tweede helft, want in de derde minuut was het raak. Vanuit een corner kopte Joyce Bloemert hard in, maar de keepster kon de bal nog weg stompen. Maar deze kwam voor de voeten van Patricia van der Molen, die dacht dank je wel en scoorde de 0-1. MSC ging gelijk door, en zette druk en dat leverde in 2 minuten nog twee hele groten kansen op, maar de schoten van Dimitra Theocharis en Nicole Gelmers ging net naast en over. Helaas kwam Vitesse´63 door een onterechte vrije trap op 1-1. Maar de dames van MSC gaven zich niet gewonnen, en gingen als team er 100% tegen aan. In de 22e minuut ging Dimitra Theocharis op solotoer, vanaf de middenlijn ging zij op weg naar het doel, en zette het hele middenveld en verdediging van Vitesse in hun hemd. Van randje zestien haalde zij verwoesten uit, en de bal verdween in het doel, 2-1 MSC. Nog geen 2 minuten later stond de 3-1 op scorebord. Via links werd de debuterende Marieke Zweers (komt van Heerenveense Boys) weg gestuurd, en zij gaf knap voor op Nicole Gelmers. Nicole haalde knap met links uit en knalde de 3-1 binnen. MSC was helemaal los, en het leek dat Vitesse opgerold zou worden. Maar het leek wel of scheidsrechter Koeling hier een stokje voor stak, deze beste man verpeste voor MSC veel. Hij gaf Vitesse vrije trappen om de lulligste dingen, zag handsballen van MSC die er niet waren. Maar een dikke handsbal in het strafschopgebied van Vitesse zag hij vreemd genoeg niet. Zo gaf hij Vitesse 5 minuten voor tijd weer een onterechte vrijetrap, en deze verdween in het doel. 3-2 met nog 5 minuten te gaan. Maar MSC speelde vandaag zeer sterk en Vitesse´63 was vandaag gewoon veel minder en kon zonder hulp van scheidsrechter Koeling geen vuist maken. Na ongeveer 8 minuten extra tijd, wat al onbegrijpelijk was, maakte de scheidsrechter eindelijk een goede beslissing, hij floot voor einde wedstrijd. Een zeer verdiende overwinning voor MSC, die ondanks de slecht fluitende scheidsrechter Koeling (5 gele kaarten voor MSC) de 3 punten mee naar Meppel namen.