Op donderdag 3 januari 2008 gingen zowel dames 1 en dames 2 naar Ruinen, om daar mee te doen aan het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi. Dames 1 zat in Poule A en dames 2 in poule B.
Dames 1 won alle poule wedstrijden: De Weide 2-0, Z.Z.V.V. 3-0, Vitesse’63 1-0 en Ruinerwold 2-0. Dames 1 werd dus ongeslagen poule winnaar en plaatste zich voor de finale. Dames 2 speelde had het iets moeilijker, zij wonnen één keer, 3-0 van Nieuw Balinge. Ook werd er twee keer gelijk gespeeld tegen Ruinen en Hoogeveen, 0-0. Helaas werd er verloren van het sterke Noordscheschut, 3-0. Dames 2 werd dan ook in de eindstand vijfde, van de tien deelnemers.
De finale ging tussen M.S.C. Antaris 1 en Noordscheschut, in deze finale was Noordscheschut de iets betere ploeg, maar het was toch M.S.C. Antaris dat op voorsprong kwam door een doelpunt van Michelle Boekweg. Maar nog geen tien seconde later was het alweer gelijk, en dit werd ook de eindstand. Strafschoppen dus. Noordscheschut won de strafschoppen serie, M.S.C. Antaris miste namelijk twee keer en Noordscheschut scoorde twee keer. Zo wel Dames 1 als 2 kunnen terug kijken op een zeer geslaagd toernooi.