Zaterdag 25 november moesten de dames van MSC-Antaristegen C.S.V.C. uit Coevorden aantreden. C.S.VC. staat negende, deze ploeg heeft een slechte start gehad. MSC-Antaris dat vorige week de enige koploper werd, moest dus oppassen voor onderschatting. Wat wel een beetje vreemd aanvoelde was het hoofdveld van MSC- Antaris, normaal volhangend met reclameborden, nu stond er alleen maar een geraamte van de omheining, toch een vreemd gezicht. Maar het grasveld lag er nog steeds goed bij. MSC-Antaris begon sterk, en kwam in de derde minuut al op 1-0. Een mooie aanval via links, Rachel Boekweg die Tineke Schutte de diepte in stuurde, en Tineke die de rond de zestien de bal klaar legde voor Michelle Boekweg. Michelle wurmende zich door twee verdedigsters van C.S.V.C. heen, en ronde netjes af, 1-0 MSC-Antaris. We gingen er op de bank maar eens goed voor zitten, want dit kon misschien nog wel eens een leuke middag worden? Maar helaas, na nog een aantal goede aanvallen, was het na 5 minuten spelen over voor de dames van MSC- Antaris. De dames zakte helemaal weg, er werd geduel meer gewonnen, we konden de bal niet meer in de ploeg houden. We kwamen zwaar onder druk te staan, mede door de zeer slecht vlaggende grensrechter C.S.V.C., deze man vlagde soms aanvallen af dat gewoon niet leuk meer was. In de pauze werd er een hartig woordje gesproken. Maar net als de eerste helft was het C.S.V.C. dat de baas was, en ons achter de feiten aan liet lopen. We werden soms gewoon weg gespeeld, we konden alleen als verdediging een vuist maken. In de tweede helft kregen we wel een aantal kansen, maar deze werden gestopt door de zeer goede keepster van C.S.V.C., of door Pietje aan de kant met zijn vlaggentje, wat een ramp was die man. Maar MSC-Antaris kwam in de 45ste minuut nog goed weg, want er werd bal met de hand gespeeld. Maar de goed leidende scheidsrechter Warkor vond dit aangeschoten hands, voor ons geluk en voor C.S.V.C. grote pech. Want na afloop was er maar één enkele conclusie, en dat was dat C.S.V.C. veel te weinig kreeg vandaag en MSC-Antaris veel te veel. Maar ja het gaat bij het voetbal nog steeds om de goals die je maakt. Voor MSC-Antaris staat volgende week de zwaar wedstrijd tegen H.Z.V.V. op het programma, de dames zullen dan weer vol aan de bak moeten om de drie punten in Meppel te houden.