De tegenstanders van vanmiddag waren de dames van Flevo Boys uit Emmeloord; een ploeg die al enkele jaren in de eerste klasse speelt. Vanaf de aftrap was MSC vooral in de eerste helft de betere ploeg. Er werd vanuit de verdediging met verzorgd voetbal de aanval gezocht. Er ontstonden een aantal goede kansen voor Malenthe, Tammy en Shanna, maar het lukte MSC niet om het verschil in kwaliteit in doelpunten uit te drukken. Tot de 23e minuut. Een aanval van MSC werd door de verdediging van Flevo Boys tot corner verwerkt. De door Shanna genomen hoekschop belandde bij de voorste paal en ging via een verdedigster van Flevo Boys de goal in.  1-0 voor MSC. In de 30e minuut werd het 2-0 voor MSC. Uit een razendsnelle aanval via Tammy en Malenthe werd Shanna vrij voor de keepster van Flevo Boys gezet en zij scoorde, nadat de keepster van Flevo Boys haar inzet in eerste instantie nog wist te keren, haar 2e van de middag. MSC had daarna via Alberdine en Shanna nog goede kansen, maar er werd niet meer gescoord. De aanvallers van Flevo Boys konden verder weinig uitrichten tegen de solide verdediging van MSC. En als er al gevaar dreigde, dan was het keepster Nicole Gelmers die uitstekend mee voetbalde en daardoor de kansen van Flevo Boys in de kiem smoorde.
Na de rust een ander beeld. De dames van MSC hadden veel gegeven in de eerste helft en konden door de hoge temperatuur niet meer het niveau van de eerste helft halen. Het tempo lag een stuk lager. Flevo Boys kwam daardoor wat beter in de wedstrijd en de ploegen waren in de 2e helft behoorlijk aan elkaar gewaagd. De dames van Flevo Boys kregen vlak na rust een prima kans om de achterstand te verkleinen, maar het schot verdween net naast de goal van MSC. Veel kansen kreeg Flevo Boys niet; mede omdat Nicole heel alert keepte en daardoor veel dieptepasses van Flevo Boys onderschepte. MSC had in de 2e helft wel de beste kansen maar de scherpte ontbrak. Een vrije trap van Alberdine ging net naast en Layla schoot naast na uitstekend terugleggen van Armina. Bij MSC werd Layla vervangen door Elien en even later kwam Michelle nog voor Armina in de ploeg. Michelle,  zeer gedreven, zorgde voorin voor veel gevaar. Zij bood Shanna een prima scoringskans maar haar afronding was helaas niet goed. Ook had Michelle zelf nog een prima kans, maar haar schot ging rakelings naast. Er werd verder niet meer gescoord in de wedstrijd en na 90 warme en slopende minuten floot de scheidsrechter af. Met MSC als terechte winnaar.