Allereerst was de kleding van het team tot in perfectie geregeld. Een nieuw thuistenue, een nieuw uittenue, een uitgaanstenue en nieuwe tassen. Alles beschikbaar gesteld door drie sponsoren: Cattery Kafidim, Univé Reest Aa en Linde en Wodyweb Hosting & Design. De dames en de sponsorcommissie van MSC is de sponsoren van Dames 2 uiterst dankbaar voor het tot in perfectie aankleden van onze dames. En de dames? Die hebben de sponsors een fantastisch cadeau teruggegeven, namelijk het kampioenschap in de vierde klasse.

Cattery Kafidim

Cattery Kafidim van Wubbo en Jeanet Veldman is gevestigd in Meppel. Op dit moment bestaat de cattery uit:  Goldie (black golden shaded poes), Elizée (black silver shaded poes), Glamour (black golden shaded poes), Jivika (black golden shaded poes) en onze katers Numo (black golden shaded) en Palmer (black chinchilla). De katten waarmee gefokt wordt zijn op het moment van testen HCM/PKD , FeLV + FIV negatief getest. De meest recente testresultaten van de katten zijn op de website www.catterykafidim.nl te vinden. Een Brits korthaar is een stevige, gedrongen kat die aan het eind van de 19e eeuw in Engeland gefokt werd voor specifieke kleur en tekening in de vacht. Door het kruisen met perzen kregen de Brits kortharen meer lichaamsvolume en kopomvang. Als gevolg van die kruisingen worden er af en toe langharige kittens geboren, die door de meeste Brits korthaarfokkers als erfenis uit het verleden worden aanzien en als huisdier worden verkocht. Sommige fokkers vinden de langharige nakomelingen echter op zich leuk genoeg om mee door te fokken onder de naam Brits langhaar of Lowlander. Dus op zoek naar een prachtige Brits korthaar kat, neem dan contact op met Wubbo en Jeanet, (0522) 263609.
 

Univé Reest Aa en Linde

Coöperatie Univé Reest Aa en Linde is in 2001 ontstaan uit een fusie tussen drie regionaal werkende Onderlinge verzekeringsmaatschappijen. Een verzekeringsmaatschappij op coöperatieve basis zonder winstoogmerk. Een maatschappij met kenmerken: samenwerking en solidariteit.
Univé heeft vier kantoren in de regio: Meppel, Steenwijk, Wolvega en Zuidwolde. U vindt hen dus altijd bij u in de buurt. U hebt te maken met gespecialiseerde verzekeringsadviseurs die u maatwerk adviseren. Adviseurs met kennis van de regio en op de hoogte met uw persoonlijke situatie. Met dertig adviseurs staan ze voor u klaar. Daarnaast profiteert u van de band met de landelijke verzekeraar Univé. Een gedegen organisatie als betrouwbaar partner in verzekeringen.
Wat doen wij voor u?
Univé is een landelijke verzekeraar. Maar elke bij Univé aangesloten Onderlinge verzekeraar richt zich op een eigen regio. Vandaar onze betrokkenheid met Meppel, Steenwijk, Wolvega en Zuidwolde. De belangen van Univé worden door ons behartigd. Voor zakelijke en agrarische relaties hebben wij specialisten in dienst, die weten wat er in uw regio en branche leeft.Tevens verkopen wij hypotheken. Wij werken alleen met goed opgeleide medewerkers met kennis van de laatste ontwikkelingen. Bij Coöperatie Univé Reest Aa en Linde kunt u terecht voor een totaaladvies van alle vormen van verzekeringen en aanverwante financiële producten.
 
 

Wodyweb Hosting & Design

Alles op één adres. Voor elk wat wils , en dat voor redelijke en betaalbare prijzen. Kan dat ? Wat ons betreft zeker! t aanbod van webdesigners en hostingbedrijven in Nederland is erg groot. Bij de een regelt u uw website , bij de ander de hosting en mogelijk weer op een ander adres uw domeinnaam. Wodyweb doet alles in een. Na zorgvuldig overleg met u registreren ( of indien gewenst, verhuizen ) we uw domeinnaam , ontwikkelen we uw website welke we vervolgens geschikt maken voor ons CMS systeem en plaatsen alles op een van onze snelle Dell servers.
Alles op een adres !
– Wij regelen uw domeinregistratie ( op uw naam )
– Webontwerp
– Eigen email adres(sen)/forwarders
– CMS systeem
– Backups van uw website
– Hosting op snelle Dell servers in Nederland
 
Kortom : Met ons totaalpakket zonder zorgen online! chnische kennis nodig? Nee, ons CMS systeem is zeer gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor iedereen. Vergeleken met WORD , is onze CMS kinderspel.
Succes gegarandeerd !