Onder koude weersomstandigheden begon de eerste helft rommelig.Er werden genoeg kansen gecreeerd maar de uitstekende keepster van Boyl redde een aantal kansen van MSC. Maar in de 18e minuut scoorde Linda de 1- 0. In de 20e minuut
soleerde Johanna door de verdediging en passeerde de keepster en met een goede schuiver de bal in de rechterhoek de 2-0.Daarna werd er rommelig gevoetbalt door de dames omdat de tegenstandster het veld klein maakte, er kwamen wel kansen voor MSC, maar de keepster van Boyl redde fraai. De tweede helft gingen de dames van MSC door de peptalk van de trainer R.Kruid in de rust veel beter voetballen. De trainer wisselde van keepster, Laura werd nu speelster en werd in de verdediging gezet en Lonieke werd keepster.Er werd nu geexperimenteerd door een aantal speelsters wat resulteerde dat in de 58e minuut de 3-0 door Nienke werd ingeschoten. Door een fraai schot werd in de 62e minuut de paal geraakt.Maar in de 70e minuut werd de 4-0 door Anna gescoord. En weer was het Anna in de 81e minuut die de 5-0 scoorde.De verdedigster Sandra werd ook in de aanval gezet en gelijk was er een kans voor haar, maar de de bal raakte de paal. In de 87e minuut gaf Marissa een mooie pass naar Anna en scoorde de 6-0. En toen was er in de 89e minuut de 7-0 gescoord door Sandra.De eindstand MSC Antaris da2 – Boyl da2 7-0.