Dit plan leek goed uit te pakken want binnen 4 minuten stond de 1-0 op het bord door Janine. MSC had het betere van het spel maar wist dit pas halverwege de 1e helft om te zetten in een 2-0 voorsprong. Janine bediende Nicole op links en deze ronde fraai af.
Voor rust nog een aantal mogelijkheden maar geen verandering in de stand
Toen Janine na een pass van Nienke, 15 minuten in de tweede helft, de 3-0 aantekende leek de wedstrijd gespeeld. Er volgde een aantal wissels om speelsters wat rust te geven maar deze pakten verkeerd uit. Een klutsbal via Marleen betekende 3-1 en HODO scoorde, na een goede redding van Esther, in 2e instantie nog een tweede keer. Gelukkig had Lianne in de tussentijd de marge weer verhoogd na een goede dieptepass.
MSC kwam nauwelijks meer van eigen helft en HODO drong steeds meer aan. HODO wist nog de 4-3 te maken maar verder kwamen zij gelukkig niet. Uiteindelijk een overwinning die gezien de hele wedstrijd verdiend was maar die wel met veel strijd over de eindstreep is getrokken. In deze strijd “sneuvelde ” ook Roos. Zij kreeg een bal zo hard tegen haar gezicht dat verder spelen niet mogelijk was en later op de dag een bezoek aan de oogarts noodzakelijk bleek. Het lijkt er op dat er geen blijvende schade is maar voorlopig geen voetbal:sterkte.