De eerste wedstrijd was tegen Noordscheschut, M.S.C. speelde een goede wedstrijd, waar in ze redelijk goed verzorgt voetbal lieten zien. Er werd gescoord door Dimitra Theocharis en een hele mooie van Ramona Jepma. De dames wonnen verdiend met 2-0. De tweede wedstrijd was tegen Achilles 1894 uit Assen, deze wedstrijd hadden de dames van M.S.C. het wat moeilijker elkaar te vinden. Toch wonnen de dames deze wedstrijd met 1-0, door een doelpunt van Dimitra Theocharis. De derde wedstrijd en laatste van de poule was tegen ZFC Zuidlaren, in deze wedstrijd werd er ook maar 1 keer gescoord, en wel door Malenthe Lugtmeier. Na een lang jaar van revalideren, maakte ze vandaag weer haar opwachting op het veld en had het genoeg gelijk weer te scoren. M.S.C. won met 1-0. Hierdoor plaatste de dames zich ongeslagen voor de finale. In de finale moesten we het opnemen tegen Sc Angelslo. Angelslo trad aan met 3 speelsters die volgend jaar in de dames Eredivisie gaan uit komen, want de zusjes Winter gaan naar Heerenveen en Marina Kampinga naar landskampioen AZ. Dus het zou een hele zware pot worden voor onze dames, Toch konden de dames het de eerst helft aardig bij houden, Angelslo had wel iets het betere spel, maar dat was maar miniem. Angelslo scoorde de 1-0, wij gelijk weer de 1-1 (Malenthe Lugtmeier). Vlak voor rust scoorde Angelslo de 2-1. Na rust was de pijp bij de dames van M.S.C. op, sommige kregen de ene voet niet meer voor de andere voet. Zo kon Angelslo uitlopen naar 4-1, en waren de terechte 1e kampioen van Drenthe. De dames van M.S.C. kunnen terug kijken op een goed toernooi, en bekroonde dat met een knappe tweede plaats. Wat ook heel positief was, dat waren de scheidsrechters. Deze mannen fluiten normaal heren hoofdklasse/eerste klasse op de zondag. Voor M.S.C. deden mee aan het 1e kampioenschap van Drenthe voor vrouwen: Nicole Gelmers, Whitley Kruid, Suzanne Fijnheer, Jentine Baaiman, Layla Regelink, Veerle Ulrich, Irene Rodermond, Armina Besic, Malenthe Lugtmeier, Andrea Weijdema, Ramona Jepma, Dimitra Theocharis, Selina Tien en Vera Scheper.