De dames van Msc stonden op een 1e plek met 18 doelpunten voor en 9 tegen. Zou dit een makkelijke wedstrijd moeten worden. Niets van dit bleek echter waar te zijn. De meiden hadden grote moeite om de punten vanmiddag in eigen huis te houden. Om half 3 trappen we af onder leiding van Wim Wijntjes. Gelijk in het begin krijgt Msc 2 corners die verder niets opleveren. Daarna volgt er een aanval via Karin en marrit, Marrit krijgt de bal terug en haar schot gaat naast. Een vrije trap van Marye belandt in de handen van hun keepster. In de 8e min. volgt er een aanval van DOS’63 maar de voorzet is voor Roos. De volgende aanval van DOS’63 levert niets op. In de 17e min. krijgt Msc een vrije trap. Nienke neemt deze en geeft de bal aan Marrit mee. Zij kan alleen door op de keepster maar speelt de bal iets te ver voor haar uit. De keepster van DOS’63 kan de bal oppakken.  DOS’63 kan er toch af en toe aardig uit komen en het is dan ook oppassen voor de verdediging. Zo gaat in de 19e min. een schot van hun maar net naast en in de 25e min. moet Roos handelend optreden om een doelpunt te voorkomen. Msc komt er ook we uit en krijgt genoeg kansen om de score te openen. Zo gaat een schot van Marrit naast en een corner die verder niets oplevert. Een voorzet van Jessica komt bij Karin terecht en haar schot gaat net naast. Even later krijgen we een vrije trap mee die door Vera wordt genomen, De bal belandt bij de keepster in de handen. In de 35e min. een aanval via Nienke op Marrit maar het schot van Marrit gaat naast. In de 36e min. geeft Karin de bal mee op Nicole die alleen door kan lopen op de keepster. Haar schot verdwijnt in het doel 1-0. Een paar minuten later is de bal achterin bij Vera. Zij kan helemaal door lopen tot aan de 16 meter bij hun. Maar ze speelt de bal dan iets te ver voor haar uit en is de kans voor haar weg. In de tegen aanval weet DOS’63 te profiteren van een man minder in de verdediging en kan de gelijkmaker maken. Dit is voor DOS’63 hun eerste doelpunt van het seizoen. Een paar min later is het rust. Na rust een kopie van de eerste helft. Vele kansen voor Msc maar we weten de kansen niet te benutten. Een schot van Nienke gaat naast en een schot van Vera gaat over. DOS’63 zet daar weinig tegenover. In de 68e min. Komt er wel een vrije trap voor DOS’63 die door Roos wordt gepakt. In de 70e min. is het dan eindelijk raak voor Msc. Een lange bal komt bij Stephanie terecht die speelt de keepster voorbij behoudt het overzicht en legt terug op Marrit die       de 2-1 maakt. Twee minuten later is de wedstrijd gespeeld als Nienke een bal meegeeft op Nicole. Zij kan alleen door op de keepster en maakt beheerst de 3-1. DOS’63 is hier na leeg gespeeld en heeft knap stand weten te houden tegen de koploper. In de 83e min wordt het nog 4-1 voor Msc. Een vrije Trap van Vera komt bij de keepster terecht. Deze laat de bal echter los en Nicole laat dit buiten kansje niet onbenut en scoort haar 3e deze middag. Al met al een lastige middag maar wel de 3 punten voor ons. Na deze overwinning blijven we koploper. Volgende week gaan we bij Ruinerwold op bezoek. Deze ploeg heeft ook 1 keer verloren net als ons. Een echte topper dus.