Zo goed als de instelling jl. zaterdag was, zo slap begon MSC aan deze wedstrijd. Geen combinaties, hoge ballen, slechte passing alles wat fout kon gaan ging fout. Gelukkig wist Hoogeveen hier niet van te profiteren. Pas aan het eind van de 1e helft ontstonden er een paar kansen voor de dames. Lianne komt goed op rechts door, geeft een strakke voorzet maar Janine schiet net naast. Janine reageert attent op een verkeerde uittrap van de keepster maar weer net naast. Lisa vd Meulen ziet twee afstandsschoten ook net naast gaan. Rust 0 – 0.
Ook aan het begin van de 2e helft zit MSC in de verdrukking. Twee goede reddingen van Laura zorgen ervoor dat de score niet wijzigt. Lisa Veldman wordt op de snelle rechtsbuiten gezet en dat zorgt voor wat rust in de defensie van MSC waardoor er weer de aanval kan worden gezocht. Dit resulteert na een kwartier in de 1-0. Nienke schiet van afstand op de paal, Vera loopt in en weet na een fraaie redding van de keepster in 2e instantie de bal over de lijn te werken. 5 minuten later verslikt de verdediging van Hoogeveen zich in een effectbal en Lianne rond dit presentje keurig af. Hoogeveen lijkt op te geven want het is nu alleen MSC wat de klok slaat. Kans op kans wordt gecreërd, echter niet afgerond. Toch komt de 3-0 nog op het bord door een “wereldgoal “van Vera. Circa 10 minuten voor tijd wordt de bal naar links gespeeld, ongeveer halverwege de helft van Hoogeveen, en Vera neemt deze bal ineens op haar slof en de bal “vliegt” prachtig in de linkerbovenhoek. Wederom een overwinning maar qua voetbal één van de mindere wedstrijden.
Zaterdag 24 april weer een thuiswedstrijd met Pesse DA 2 als tegenstandster. Aangezien de meeste speelsters al een wedstrijd met het 2e in de benen hadden, begon MSC gecontroleerd aan de wedstrijd in de wetenschap dat er 3 speelsters onderweg waren die slechts een deel van de wedstrijd van het 1e hadden meegespeeld.
De strijd ging aardig gelijk op maar zowel MSC als Pesse wisten zich geen echte doelrijpe kansen te creëren. In de 30e minuut was er wel reden tot juichen toen Nicole aan de linkerkant een voorzet van Janine, met links , wist binnen te tikken. Het inzetten van Andrea, Selina en Irene zorgde wel voor meer gevaar van de kant van MSC maar dit leverde voor rust nog geen goals op. Wel wist Pesse de gelijkmaker te scoren door Laura te verrassen met een verre hoge bal, mede gehinderd door de zon, die precies onder de lat binnenviel: 1-1.
Na rust een beter MSC dat binnen 10 minuten de wedstrijd beslist. Selina verovert de bal op links, passt op Irene die net buiten het strafschopgebied staat en met een lage schuiver in de hoek scoort zij de 2-1. De mooiste goal van vandaag komt op naam van Nienke. Een perfect genomen hoekschop van Lisa vd Meulen wordt door de inlopende Nienke snoeihard binnengekopt: 3-1. De keepster van Pesse staat aan de grond genageld.

Andrea laat zien dat zij over een goed afstandsschot beschikt maar beide keren gaat de bal net naast. Dat Selina en Irene elkaar goed kunnen vinden in het veld blijkt wel uit de combinaties die zij opzetten waar de verdediging van Pesse geen grip op krijgt. Eerst scoort Selina van dichtbij de 4-1 na goed doorzetten van Nicole op rechts en het overstapje van Irene en even later scoort Irene de 5-2 na een goede pass van Selina. In de tussentijd scoort Pesse knap de 4-2 door attent bij de eerste paal een goed genomen corner binnen te tikken.
Een terechte overwinning van de Dames 3 “with a little help of my friends ” maar ook het 3e wordt regelmatig geconfronteerd met teams waarin speelsters van hogere teams zijn opgesteld.
Door de 9 punten uit 3 wedstrijden blijft het 3e op de derde plaats in de ranglijst met een gelijk aantal punten als Hollandscheveld DA2 maar met een iets slechter doelsaldo van
1 doelpunt . Ruinen DA1 is reeds kampioen in deze poule maar de 2 resterende wedstrijden moeten uiteindelijk leiden naar een tweede plaats.