Gelijk vanaf het begin zag je dat de dames iets recht hadden te zetten, onverdiend verlies vorige week tegen Muntendam.  Er werd lekker snel gespeeld, en we kregen al gelijk wat kleine kansjes. In de 12e minuut werd Michelle Boekweg instelling gebracht. Michelle kapte haar directe tegenstander uit, en haalde beheerst uit, 0-1 M.S.C.  Een paar minuten later kon M.S.C. zelfs op 0-2 komen, Malenthe Lugtmeier werd de diepte in gestuurd op rechts, en gaf direct een prima voorzet. Helaas voor M.S.C. spitsen kwamen zij net een stukje te kort. M.S.C. bleef tot de 30ste minuten goed en verzorgd voetbal spelen. Maar even verzwakte M.S.C., en kon TKB  naast M.S.C. komen. Een corner werd door keepster Nicole Gelmers verkeerd beoordeeld, en daar maakte de spits van TKB  dankbaar gebruik van. Zij kopte de op dat moment de onverdiende 1-1 binnen. De dames van M.S.C. lieten hun koppies niet hangen, want gelijk vanaf de aftrap werd de 1-2 gemaakt. Een perfecte bal werd op de diep gaande Michelle gegeven, die haalde uit. Maar de goed keepende keepster van TKB redde. Maar Michelle bleef in bal bezit en behield het overzicht, en zag Dimitra Theocharis vrij staan. Dus Michelle gaf een prima pass op Dimitra die de 1-2 binnen tikte. M.S.C. kreeg daarna nog een aantal kansen, TKB kreeg in de eerste helft maar 1 kans, en die benutte de dames ook nog. In de 45ste minuut kreeg M.S.C. een corner, en het was Michelle Boekweg die de bal vanuit de corner binnen schot. Moet er wel bij zeggen dat ze een beetje hulp kreeg van de keepster van TKB.
Na de ranja, helaas geen thee deze middag, begon de wedstrijd weer. Maar volgens mij hadden de dames van M.S.C. er geen zin meer in, of er zat iets in de ranja. M.S.C. kwam de hele tweede helft er niet meer aan te pas. Er was maar 1 ploeg die voetbalde, de dames van TKB. M.S.C  won geen duel meer, kon geen normale aanval meer opzetten. Belangrijke speelster lieten het vooral afweten. Wat er de eerste helft wel stond, stond er de tweede helft niet meer: een team. TKB scoorde nog wel de 2-3, en had zelfs dik verdiend om de 3-3 te maken. Misschien verdiende de dames van TKB wel de drie punten, maar gelukkig voor M.S.C. gingen deze mee naar Meppel. Deze wedstrijd heel snel vergeten en vooruit kijken naar de volgende tegenstander: Asser Boys.