Woensdag avond 27 april stond de inhaalwedstrijd tegen V.I.O.D. op het programma, V.I.O.D. dat nog volop in de race is voor het kampioenschap in de tweede klasse J. M.S.C. speelt alleen nog voor de eer, want twee weken geleden hebben de dames hun promotie gehaald door met 13-1 te winnen van A.V.C. Voor vandaag miste M.S.C. dan ook 6 basisspeelsters, waaronder onze keepster. Maar Nicole Gelmers is een goede vervanger in het doel. Beiden teams begonnen fanatiek aan de wedstrijd, waar opviel dat M.S.C. veel druk zette en V.I.O.D. voetbalend iets verder zijn dan de dames van M.S.C. Vooral in de eerste helft had M.S.C. de beste kansen, en had het met een voorsprong naar de thee moeten gaan. Maar helaas, slecht weg werken van de bal aan de rechterkant van M.S.C. luide de 0-1 voorsprong in voor V.I.O.D. Gezien het wedstrijdbeeld onterecht, maar ook weer niet, dan hadden de spitsen van M.S.C. de 100% kansen gewoon moeten afmaken. In de tweede helft kwam M.S.C. op veel fronten te kort, misschien te veel gas gegeven in de eerste helft. Zo werden er een aantal grote fouten gemaakt in de achterhoede, en kon V.I.O.D. uit lopen naar een 5-0 overwinning. Wel een geflatteerde uitslag, want M.S.C. had met een 4-0 voorsprong moeten gaan rusten. Bij M.S.C. vielen nog twee dingen op, Whitley Kruid speelde een sterke wedstrijd, als speelster van Dames 2 liet zij zien op dit niveau makkelijk mee te kunnen. Ook was er het competitie debuut dit seizoen van aanvoerster Joyce Bloemert, die i.v.m. de geboorte van haar dochter Tess dit seizoen nog geen wedstrijd had gespeeld voor dames 1. Joyce viel prima in, en is weer helemaal terug. M.S.C. heeft de nederlaag een beetje aan zich zelf te danken, jammer maar dan moeten de dames het maar recht zetten tegen Helpman op 8 mei.