De eerste wedstrijd in Ede was tegen de verhouding in met 2-0 door Blauw Geel 55 gewonnen. Nu waren de feiten behoorlijk omgedraaid. De dames uit Ede zochten frank en vrij de aanval en  creëerden een aantal zeer goede kansen. Dat resulteerde in de 9e minuut verdiend in een voorsprong voor de bezoekers. Een vrije trap werd in de 16 meter gebracht en een van de aanvalsters van Blauw Geel 55 reageerde veel alerter dan de Meppeler defensie. 0-1.  Ook daarna was het Blauw Geel 55 dat het spel dicteerde maar kansen bleef missen. De dames van MSC mochten blij zijn dat de aanvallers van Blauw Geel zeer slordig een aantal fraaie kansen om zeep hielpen. Het duurde ruim een halfuur voordat de Meppeler formatie enigszins terug kwam in de wedstrijd en ook enkele kansen kreeg. Zo werd een schot van Veerle Ulrich knap gestopt door de keepster van Blauw Geel 55 en schoot Michelle Boekweg na een fraaie solo door de Blauw Geel defensie net over. Het werd in de 42e minuut dan toch 1-1, maar hier was de hulp van de laatste vrouw van Blauw Geel 55 voor nodig. Zij struikelde onfortuinlijk over de bal, waardoor Malenthe Lugtmeier alleen voor de keepster kwam te staan. Met het nodige geluk – de bal caramboleerde via de binnenkant van de paal tergend langzaam de goal is – werd het 1-1.

De 2 helft was voor MSC. Men zette de tegenstander onder druk en MSC kreeg een aantal prima kansen. Een schot van Alberdiene Heuvelman ging net over en een kopbal van Armina Besic net naast. Shanna van Oosten schoot net over en een schot van Rachel Boekweg spatte uiteen op de lat. Maar aan de andere kant bleef het oppassen voor Blauw Geel, dat met enkele counters zeer gevaarlijk was. Met name de nummer 9 van Blauw Geel 55 was bij tijd en wijle een plaag voor de Meppeler defensie. Ruim een kwartier voor tijd wist MSC dan toch een voorsprong te nemen. Na goed doorzetten van Rachel Boekweg zette zij Armina Besic alleen voor de keepster en zij scoorde in haar laatste wedstrijd voor MSC beheerst  de 2-1. De wedstrijd leek daarmee gespeeld, alhoewel Blauw Geel 55 nog een prima kans kreeg op de gelijkmaker. Met een publiekswissel en een bos bloemen werd Armina Besic vlak voor tijd bedankt voor haar inzet voor MSC. In de slotminuut van de wedstrijd werd het nog 3-1 voor MSC, toen Shanna van Oosten een voorzet prima afrondde. Na de aftrap door Blauw Geel 55 blies de scheidsrechter de wedstrijd af en eindigde het seizoen voor de dames van MSC.

De Meppeler dames eindigen als debutant op een keurige 6e plaats in de middenmoot van de eerste klas.