Zaterdag 2 december stond de zware thuiswedstrijd tegen H.Z.V.V. dames 2 op het programma, in de uitwedstrijd was het 2-1 geworden voor M.S.C. Antaris. Deze stand werd 5 minuten voor tijd bereikt, na een hele zware wedstrijd, dus we waren gewaarschuwd. H.Z.V.V. was met 4 speelsters van het eerste naar Meppel vertrokken, deze spelen normaal op het hoogste niveau van Nederland.
Na een lekkere warming-up begonnen we aan de wedstrijd, je kon aan de meiden zien dat ze er zin in hadden, want er werd gelijk lekker gecombineerd en goed coacht. We kregen ook snel heel wat kansen, maar onze spitsen kenende, moesten die eerst even warm draaien. Na ongeveer 28 minuten werd het dan ook verdiend 1-0, een mooie aanval via Grietje ten Hoor, Michelle Boekweg en Jolanda Kraal, belande de bal in de voeten van Michelle Boekweg. Michelle kapte netjes haar tegenstander uit, en de keepster en scoorde. Nog geen vier minuten later was het weer raak. Een snelle goed uitgespeelde aanval, werd door Grietje ten Hoor binnen geschoten, 2-0 M.S.C. Antaris. In de 35ste minuut kreeg H.Z.V.V. een vrije trap randje zestienmetergebied. M.S.C. Antaris ging daar een beetje de fout, want opeens stonden 2 speelsters vrij voor Lonieke Pomper. De speelster van H.Z.V.V. ronde netjes af, en liet Lonieke kansloos. We gingen dus met een 2-1 voorsprong de rust in. In de kleedkamer werden alle afspraken nog even door genomen, maar we waren tevreden hoe het tot nu toe ging.
Na de rust begon M.S.C. Antaris gelijk weer sterk, zo kregen we een paar groten kansen, maar de scherpte was er even niet. Toch kwam M.S.C. Antaris in de 61ste minuut op een 3-1 voorsprong. Michelle Boekweg kon alleen op het doel van H.Z.V.V. af gaan. Michelle ronde ook netjes af, en wel door de benen van de keepster. M.S.C. bleef ook de tweede helft de betere ploeg, ze gaven geen kans weg aan H.Z.V.V.. M.S.C. Antaris daarin tegen kreeg genoeg kansen. Zo schoot Tineke Schutte van ongeveer 40 meter op de goal, maar deze ging net naast, en knalde Jolanda Kraal van dichtbij hoog over. Maar de eindstand werd in de 73ste minuut bepaald door Jolanda Kraal, 4-1.

In deze wedstrijd waren alle meiden van M.S.C. Antaris uitblinkers, klasse dames zo blijven spelen en dan wordt het een mooie tweede helft van de competitie.

De wedstrijd was van hoge kwaliteit, het publiek heeft een leuke en goede wedstrijd gezien, die onder leiding stond van Scheidsrechter W. Wijntjes. Dhr. Wijntjes kreeg van de beiden aanvoersters, complimenten over het fluiten, de aanvoerster van H.Z.V.V. was helemaal vol lof. Zij wou elke week wel zo’n goede scheidsrechter, maar meestal hebben we van die flierefluiters. Gelukkig kunnen wij bij M.S.C. Antaris trots zijn op onze scheidsrechters, want deze fluiten goed en correct.