De ziekenboeg bij M.S.C. is weer zo goed als leeg, tijdens de voorbereiding op de tweede helft van het seizoen is de groep weer compleet. Zo kan M.S.C. zich gaan richten om bij de eerste 4 te eindigen, het kampioenschap is zeer ver weg voor de dames van M.S.C.
Zowel M.S.C. als H’Boys begon onwennig aan de wedstrijd, beiden ploeg hadden veel bal verlies. Maar hoe verder de wedstrijd, was het M.S.C. dat de kansen kreeg, maar H’Boys dat wat beter en verzorgerde voetbal speelde. Na ongeveer 20 minuten spelen was er een mooie aanval tussen Dimitra Theocharis en Michelle Boekweg. Die bekroond werd met een doelpunt van Dimitra Theocharis, uit een perfecte voorzet van Michelle Boekweg. Maar M.S.C. kon niet lang genieten van de voorsprong, want nog geen 2 minuten later stond het alweer 1-1. Een simpele terug speelbal van Rachel Boekweg, werd door Grietje ten Hoor verspeeld aan de spits van H’Boys. Daarna ging het gelijk op, en kreeg vooral M.S.C. af en toe een kans. Zo ongeveer 10 minuten voor de rust kreeg M.S.C. een domper te verwerken, Dimitra Theocharis raakte in een duel zware geblesseerd aan haar enkel. Zo ging M.S.C. dus even door met 10 vrouwen, en dat ging beter dan met 11. Want voor de rust liep M.S.C. door twee doelpunten van Michelle Boekweg naar een 3-1 rust stand.
Na de thee was M.S.C. weer met 11 vrouwen, en was het spel van de dames beter dan in de eerste helft, al werd er af en toe onnodig bal verlies geleden. Ook kwam vaak het reactievoetbal bij de vrouwen van M.S.C. voor, wat bij H’Boys juist niet voor kwam. Deze vrouwen zaten er steeds kort op en gingen voor elke bal. Maar helaas voor de dames van H’Boys, was het M.S.C. wat de doelpunten maakte. Zo liepen de dames door doelpunten van Michelle Boekweg (2x), en Ramona Jepma uit naar een 6-1 voorsprong. Vlak voor tijd maakte Heerenveense Boys uit een goed opgezette aanval de 6-2, wat tevens de eindstand was.
Het was voor trainer Jan Mulder mooi om te zien dat Grietje ten Hoor een prima wedstrijd had gekeept, ondanks dat ene foutje. Maar Grietje kan terug kijken op een geslaagde wedstrijd, en weer vooruit kijken naar de tweede seizoenshelft. M.S.C gaat zich nu voorbereiden op het Jan Bralten zaalvoetbaltoernooi, waar de hoofdprijs 500,00 euro is. Deelnemers aan het toernooi zijn: FC Zwolle, Be Quick’28, HZVV, Staphorst, SC Rouveen, DESZ en JVZ. Het toernooi wordt gespeeld in Sporthal het Vledder in Meppel.