Gelet de hevige sneeuwval verwachtte de organisatie een telefoontje uit Meppel en/of Nieuw Weerdinge (onder de rook van Emmen) met de mededeling dat beide teams zich zouden afmelden. De niet voor één gat te vangen voetbalsters trotseerden echter de barre weersomstandigheden. Hoewel iets te laat aankomende in het Friese kon het toernooi toch worden gespeeld. MSC werd toernooiwinnaar.
Nadat alle teams één keer tegen elkaar hadden gespeeld kon de tussenbalans worden opgemaakt. Duidelijk was toen al dat MSC en VIOD 1 de dienst zouden aanmaken en dat de strijd om de derde plaats tussen Titan en VIOD 2 zou gaan. Eindigde de eerste wedstrijd tussen laatstgenoemde teams nog gelijk, in de tweede ontmoeting ging VIOD 2 met de overwinning aan de haal. Titan is een middenmoter in de derde klasse, maar dit jonge team liet in de zaal zien dat zij over veel potentie beschikt. Behalve tegen MSC werden de meeste wedstrijden maar nipt verloren. Het euvel lag vooral in het benutten van de kansen.
VIOD 1 moest in de tweede ronde winnen van MSC om het toernooi als winnaar af te sluiten. De eerste ontmoeting eindigde in 1-1. Maar het sterke MSC liet er geen gras over groeien. Met rustig, sterk en geconcentreerd spel versloeg deze tweedeklasser de Driezumers met 2-0. Een terechte einduitslag en dus een terechte toernooiwinnaar.