DA2 zag zaterdag hoe het nog verder in de problemen kwam door op eigen veld met 0-2 onderuit te gaan tegen Fit Boys 1 uit Beilen. Met name in de tweede helft werd er zeer slecht gevoetbald door MSC en daar wisten de gasten in de laatste 7 minuten van de wedstrijd 2 maal van te profiteren, de nederlaag was dan ook terecht. De gasten stonden voor aanvang van de wedstrijd samen met Sp. Zweeloo als enige teams nog onder MSC. Door de nederlaag zag MSC Fit Boys voorbij komen op de ranglijst en staat MSC nu voorlaatste met alleen Sp. Zweeloo nog onder zich. Volgende week speelt MSC het inhaalduel bij Hollandscheveld 1 en over twee weken komt Sp. Zweeloo in Meppel op bezoek. Sp. Zweeloo is tot nog toe de enige ploeg waar MSC van wist te winnen, hopelijk kunnen de dames dat kunstje over twee weken herhalen.

DA1 heeft afgelopen zaterdag een belangrijke 3-1 uitoverwinning behaald op SC Klarenbeek 1. Beide ploegen bevonden zich in de onderste regionen van de 1e Klasse B. Michelle Boekweg was weer eens van grote waarde voor haar ploeg door alle 3 de treffers op haar naam te zetten. Voor rust scoorde zij de 0-1, na rust de 0-2 – op aangeven van Dimitra Theocharis – en de 1-3. Bij het derde doelpunt kwam Boekweg in balbezit na een verre uit trap van keepster Grietje ten Hoor, speelde twee tegenspeelsters uit en besliste de wedstrijd met haar derde doelpunt. Door deze overwinning is MSC over SC Klarenbeek heen gegaan en staat het nu op de 8e plaats. Volgende week kan MSC met een goed gevoel afreizen naar Venray voor het bekerduel met het tweede team van de plaatselijke sv.

DA3 speelde tegen directe concurrent Hollandscheveld 2. Voor aanvang was het de nummer 5 tegen de nummer 4. Na 90 minuten voetballen was MSC er in geslaagd om over Hollandscheveld heen te gaan door met 3-1 te winnen, wat een meer dan terechte uitslag was. De MSC treffers kwamen op naam van Kelly Willems, Nicole Rensen en Bianca Denekamp. Door de 3-1 overwinning is MSC ook Staphorst voorbij gegaan en staat het nu op de derde plaats. Naast de 2 plekken die MSC is gestegen op de ranglijst is het na deze overwinning ook zeker van een plek bij de eerste 6 ploegen van deze najaarscompetitie. Hierdoor zal MSC na de winterstop in de voorjaarscompetitie in de zogeheten promotiepoule worden ingedeeld, waar 2 van de 6 ploegen promoveren naar de 4e Klasse. VVAK 1 is zaterdag kampioen geworden, alle 9 wedstrijden die zij speelden werden gewonnen en zo zijn zij de terecht najaarskampioen in de 5e Klasse C. MSC 3 speelt volgende week al in de vroege morgen om 10.00 uur bij Noordscheschut, tegen eveneens het derde team van die vereniging.