We moesten voor de competitie spelen tegen het D1 team van Sleen. Zonder de zieke Jordi maar met 13 goedgemutste boys en girls stonden we in no time op het grote sportcomplex van onze rood/witte broeders. Het was aan Yvonne te danken dat onze grote held Boris toch nog mee kon doen. En dat was mooi!
Na de warming-up werd energiek begonnen aan de eerste helft. MSC zou in een iets gewijzigde opstelling spelen om de tegenstander beter op te kunnen vangen (middenveld) en er sneller en met meer spelers er uit te kunnen komen. Spelers moesten aan dit systeem wennen en bovendien zal hier vaker op getraind moeten worden. De eerste helft verliep matig voor MSC, waarbij de tegenstander over meer snelheid en een betere passing bleek te beschikken. MSC deed hier zeker wat tegenover, maar dit was niet genoeg! Ook de doelkansen die we kregen gingen er niet in.

In de tweede helft zagen we een even gemotiveerd MSC met iets meer dreiging en ook iets beter voetbal. De machine leek langzamerhand weer te gaan draaien. Stefan Boers scoorde een gaaf doelpunt na een prima actie (met links). De eindstand werd derhalve 9-1 voor Sleen D1.
Komende week een tweetal trainingen en geen oefenwedstrijden. Op zaterdag 24 oktober is er geen wedstrijd. Keeper Jurre doet mee met D1.
In de herfstvakantie zijn er op dinsdag, woensdag en donderdag de KNVB dagen en op vrijdag de keepers- en spelersdag!!