De zijlinies werden beter gezocht, er werd voorin goed druk gezet maar MSC wist van de verschillende kansen die zij kregen geen gebruik te maken. En dat was jammer! Twedo scoorde kort voor rust tweemaal door een aantal goed opgezette aanvallen. Hier had MSC geen antwoord op. Toch gingen de Meppelers met een goed gevoel de kleedkamer in. Het spel zag er niet slecht uit en we waren benieuwd hoe de twee helft zou verlopen.
In het tweede bedrijf werd er door MSC slordiger gespeeld. Er was meer (onnodig) balverlies. Er werd te laat “geschakeld” en niet op tijd ingegrepen. Twedo profiteerde hiervan en liet een aantal geweldig goed opgezette aanvallen zien. Hieruit werd een aantal keren gescoord. De eindstand van 0-8 leert ons dat we vooral in de tweede helft van de wedstrijden die nog komen gaan, onze concentratie beter moeten vasthouden! Ik mis soms nog een stukje wedstrijddiscipline bij de spelers uit Meppel. Jullie zijn allemaal verantewoordelijk voor het goed laten verlopen van het veldspel. Voert één speler niet goed zijn
taken uit dan moet een andere speler dit opknappen. Scherpte bij de trainingen is er zeker. Veel plezier ook. Dit wil ik bij  de wedstrijden ook meer terugzien! Scherp zijn begint al bij de warming-up van jullie: de ballen goed en strak inspelen, altijd blijven bewegen, coachen en roepen en vooral………….goed willen spelen en duels willen winnen!! Die uitstraling hebben  jullie maar wil ik nog veel meer terugzien tijdens het voetbalspelletje! We hebben een leuke groep spelers bij elkaar maar we moeten nu onze grenzen gaan verleggen: een goede wedstrijdinstelling tonen, veel praten over voetbal, duels willen winnen.
Deze week gaan we weer lekker trainen, nu zonder kibbelingen. Donderdagavond wacht ons Steenwijk D2 en zaterdag de kraker tegen De Weide D2. Heel veel succes en plezier jongens en meiden!!
Bart Wiegmink en Stan Beijersbergen worden nog bedankt voor het meespelen tegen Twedo! Bart Wiegmink werd notabene nog  man van de wedstrijd. Dylan gaat deze week op kamp, Jordi en Mika komen weer terug. De supporters die met ons mee gingen, ook hartelijk dank voor de steun en de positieve geluiden!!