Met onze wedstrijdbal ( geschonken door Pim en Michel ) begonnen we aan de wedstrijd.

Even wat onwennig, de sterke buitenspelers van JVO waren behoorlijk snel en gevaarlijk.

Maar Stan en Daan hielden zich prima staande. Justin was weer fit, dus weer onder de lat.

Helaas moest Wiradj er af na 5 minuten, toch teveel last van zijn keel e.d. Jammer.

De 10 minuten waren voor JVO, daarna nam MSC het over.

Rens ging goed door aan de rechterkant, prima voorzet, Guido nam een sliding om hem er in te glijden.

Maar de bal stuiterde erover heen.

1 minuut voor rust, Rens weer naar de achterlijn, speelde Tristan aan 3 meter voor het doel.

Maar die schrok ervan, jeetje wat sta ik vrij.Naast !! Balen. Kortom 0-0 in de rust.

Na de rust ging het het 1e 10 minuten mis, even een korte storm vanuit JVO en pats 3-0 achter.

Hierna kregen we nog 2 a 3 kansen, bal op de paal, bal op de lat. Bal over de achterlijn?

Helaas hij wilde er niet meer in, uit een counter scoorde JVO nog de 4-0.

Jammer mannen, volgende thuis tegen JVZ. we hebben nog wat goed te maken tegen deze mannen.

11:15. komt allen !!