Excursiedag naar het historische centrum van Praag en het stadion van Spartak Praag. Zo te zien op de foto’s hebben de mannen niet heel veel energie over. Bleke koppies en een moe gevoel; waar komt dat toch van?
Afijn het is mooi geweest. Vandaag, zondag , maar lekker slapen in de bus want volgende week is op veel scholen de proefwerkweek…….

DAG 2

Vrijdag vroeg uit de veren voor 2 wedstrijden. De 1e tegen een C-selectie van FC Banik Most werd met 3-0 gewonnen. De 2e tegen de B-selectie van diezelfde club werd jammerlijk met 2-3 verloren terwijl C1 een kwartier voor tijd nog met 2-0 voor stond. Wisselend succes dus bij het voetbal. De sfeer zit er verder goed in vandaag: heerlijk zwembad, lekker braadworstje eten, groepsfoto gemaakt op de trap van het Hotel. De groep vermaakt zich prima. Zaterdag de excursiedag naar Praag. Het wordt prachtig weer.
De groeten maar weer vanuit Most!

DAG 1
Na een voorspoedige reis en nieuwe T-shirts (zie frontfoto), met vanzelfsprekend een tussenstop bij een Burgerking, is ook MSC C1 veilig geland in Hotel Ring in het gezellige Most. In de middag nog even ontspannen en de begeleiders Lakerveld, Koch, Knol en Jol pijnigden zichzelf in het fitnesshome. Als avondeten de niet te versmaden Schnitzels met iets te hard gekookte aardappels. Da’s lekker smullen na zo’n klef broodje hamburger in de Burgerking. Een glaasje cola er bij ….
Alles lijkt pais en vree…. 
De groeten aan alle MSC’ers vanuit het bruisende Most.