Nadat we om half 2 waren ontvangen door Wim van Keulen gingen we met onze favoriete speler op de foto, daarna was het tijd om te gaan  warmlopen en de reserves van het 1ste in te schieten. In een driehoekje kaatsen, overpassen, en sprintjes trekken. Na het inspelen was het tijd om de kleedkamer in te gaan voor de tacktische details. Wat kan de coach schreeuwen zeg. Op naar het midden van het veld, hand in hand. Waar we de aftrap mochten doen en……….………… we hebben gescoord, zou dit een goed teken zijn????? We gingen bij de reserves in de dug-out zitten en kregen van Wim een flesje drinken.
De 1e helft was heel spannend, Nieuw-Buinen kreeg een geweldige kans die door de keeper er heel goed werd uitgehaald, maar de stand tot de rust bleef 0-0. In de rust hebben we de reserves weer warm gespeeld en op de goal geschoten. De twee helft ging beginnen dus gingen we weer op onze plaatsen naast de coach zitten in de hoop dat we er ook in zouden komen, maar de jongens die al in het veld stonden deden het hartstikke goed en scoorden de 1-0. Het doelpunt kwam op naam van Stefan Bollen, even later scoorde Daniel Zeldenrust voor de 2-0 en Stefan scoorde zijn tweede, het laatse doelpunt werd door Benedick Sparenberg gemaakt. Wat een uitslag 4-0 tegen de koploper. Voor mij was Stefan Bollen de man van de wedstrijd en ook Menno van Dam, waar ik mee op de foto ben geweest, was ook heel goed. Na de wedstrijd kregen we nog patatjes en wat drinken. Ik wil graag Wim en de mannen van het eerste willen bedanken, Ik vond het een hele leuke middag, natuurlijk ook omdat mijn club MSC gewonnen heeft.