Dit was de tweede competitie wedstrijd voor onze jongens.De meeste jongens kenden elkaar nog niet,en moesten ze duidelijk nog aan elkaar wennen.Nou ik denk dat het wennen nu wel voorbij is en dat hebben ze laten zien ook.De eerste helft waren de jongens super aan het spelen,Maarten kreeg dan ook de bal aan de voet en zocht via de zijlijn het doel van FC Meppel op en scoorde de 1-0.Wat waren de jongens blij zeg! FC Meppel kwam ook een paar keer flink in actie maar kwamen maar niet gauw in de beurt van ons doel door onze achterhoede Thom, Maarten en Jarne.Mika kreeg ook de bal op zijn slof en scoorde de 2-0.Ook Bryan heeft zijn mannetje gestaan.Hij liet er dan ook geen bal ingaan in de eerste helft.
Na de rust en eerst een peptalk van Wim gingen de jongens er weer tegen aan.De jongens van FC Meppel kwamen nu onze kant op en eentje kon er doorbreken.Thom die de aanval wou inzetten werd tegengehouden door een medespeler van FC Meppel zodat die andere vrijspel zou hebben.Nu kwam Bryan het doel uit maar de jongen deed een lopje en scoorde de 2-1.Even waren de jongens van slag,maar pakten gauw de draad weer op.Ook Stefan kreeg een paar mooie kansen maar hij kreeg de bal niet in het net.Joel had de bal aan de voet en gaf een voorzet en Sven kon deze er dan ook mooi intikken 3-1.FC Meppel werd steeds feller en trokken ook erg aan de shirtjes van MSC.En dan onze nummer 4 Patrick die kreeg ook de bal aan zijn kleine voetje en scoorde de 4-1 hij wees gelijk naar zijn rugnummer(nou Patrick die vergeten we niet meer) en de jongens waren helemaal blij en gingen ook helemaal door het lint!! Wim wil je ze bij de penaulty’s wel even onder kontrole houden(geintje)
Jongens jullie hebben het super gedaan!!
Op naar de volgende overwinning.
Helaas kon Soufiane deze wedstrijd niet meedoen en hopen dat hij er de volgende keer