MSC opende op eigen veld sterk tegen de koploper in de Hoofdlklasse. A. Nadat de bezoekers via Tom Duindam de eerste kans kregen, werden de Meppelers sterker. Drie goede kansen werden onbenut gelaten. En ook werd nog eens een treffer van Justin Benjamins wegens hands terecht afgekeurd. Na een half uur nam SJC het initaitief in de wedstrijd over. De 0-1 van Duindam kwam dan ook niet onverwacht. Na rust bleven de ploegen aan elkaar gewaagd. Toen Dandy Steenvoorde na 70 minuten met een rake knal in de kruising de 0-2 op het bord zette, leek de wedstrijd gespeeld. Dat bleek niet het geval. MSC krabbelde op en scoorde via Milan van der Weide de 1-2. SJC profiteerde daarna van de ruimte die het kreeg. Duindam kopte de 1-3 binnen. Er leek niets aan de hand, maar MSC gaf zich niet gewonnen. In de 90e minuut werd het 2-3 door Justin Benjamins. Daarna volgden nog drie gevaarlijke aanvallen van de Meppelers, maar de gelijkmaker bleef uit.