De wedstrijd MSC-Antaris D1-Olympia’28 D1 is (voorlopig) het laatste competitiepodium van onze trainer Bernard Koning binnen de jeugd van MSC-Antaris op de velden van MSC. Natuurlijk is er komend weekend nog het Eurosportringtoernooi om de Drenthecup, maar dat is niet te vergelijken met het competitievoetbal waarin Bernard de afgelopen jaren zijn sporen heeft verdiend.
Bernard is toe aan een nieuwe uitdaging en gaat voor 2 jaar naar FC Meppel als trainer van B1.
MSC is Bernard dankbaar voor zijn niet onbelangrijke bijdrage de afgelopen jaren. We hebben hem leren kennen als een meer dan correcte vent met gevoel voor humor en nuance naast natuurlijk de aanwezigheid van de nodige voetbalkennis. Vele voetballertjes denken met plezier terug aan de jaren dat er onder Bernard is getraind en gevoetbald.
Na 7 jaren als speler en 5 als trainer vertrekt BK met “pijn in zijn hart”. Als hoogtepunt roemde hij vooral de samenwerking met zijn leiders, spelers en andere betrokkenen binnen MSC. De weekendtoernooien in Den Helder worden ook nooit meer vergeten. 
Om te troosten tapte barkeepster Nicole van Keulen nog een aantal heerlijke goudgele rakkers in het clubhuis van MSC. 
De wedstrijd onder zeer zonnige omstandigheden eindigde overigens in een verdiende 2-0 zege voor de zwartwitten na een 1-0 ruststand.
 
foto’s Kees Veelo