Carl is een volwaardige basisspeler geworden van FC Zwolle D1. Hij is een vaste waarde op de voorstopperpositie (nummer 4) binnen de formatie van Dennis Bekking. Naast trainer Dennis worden de trainingen begeleid door de assistenten Mike Wigink en Stefan Luchtenberg. In totaal traint Carl 6 uur per week op zijn Adidas “Copa Mundial” schoenen met daarbij nog een ½ uur extra looptraining.
FC Zwolle D1 staat op een keurige 6e plaats in de 1e divisie C , dezelfde klasse als het FC Emmen van Maikel Koers. Ook bij FC Zwolle komen de schoolprestaties uiteindelijk op de 1e plaats en geldt hier: Geen goede prestaties? Dan ook niet voetballen! Vader Marcel geeft hierbij aan dat met de nodige inzet van Carl zelf natuurlijk en het gezin eea prima is te combineren.

Carl heeft het goed naar de zin. Het is natuurlijk geweldig om in dat nieuwe stadion van FC Zwolle te spelen. Laatst speelde hij tegen Ajax waarbij dik werd verloren maar Carl vond het een prachtige ervaring om mee te maken.

De trainingen zijn leuk en leerzaam. De grootste kick zijn toch de competitiewedstrijden. Carl trof Maikel Koers in de competitie in de thuiswedstrijd tegen FC Emmen waarbij hij 3x op de lat en 1x op de paal schoot waardoor de wedstrijd toch nog werd verloren. Gelukkig komt er nog een uitwedstrijd om revanche te nemen………

Carl, die voorlopig de patat met mayo laat staan ,  doet ook  de groeten aan alle MSC’ers die hij kent want de gezelligheid van zijn oude teamgenoten en trainers mist hij toch wel. Hij vond het gaaf dat onlangs ex-trainer Erik Folio is komen kijken.

Alle wedstrijdverslagen en foto`s van FC Zwolle D1 zijn te vinden op www.fczwolle.nl ( teams D1).