Het was even wennen voor de jongens want, in de divise moeten de basis spelers wachten op de scheidsrechter en in een rij het veld op gaan, zoals ze dat ook in de eredivisie doen. Daarna kwam de veld presentatie en het handenschudden.
Dit was voor een aantal jongens even wennen en je merkte dat ze hier iets van onder de indruk waren.
Dit reflecteerde zich ook terug ind e eerste 5 minuten van de wedstrijd, nog niet helemaal scherp begonnen ze en en dat leidde gelijk tot een snelle counter van Twello, die met hun fysiek sterke rechtsbuiten gelijk over de verdediging kwamen en in de 4de minuut de 1-0 scoorde.

Vanaf dat moment begon MSC langzaam de schroom van zich af te schudden en kwamen ze steeds meer in de wedstrijd, de bal werd steeds meer rond gespeeld en de kansen kwamen er langzaam maar zeker en Twello kwam er nauwelijks nog aan te pas. De voorstopper van Twello ( een beer van een kerel) moest met zijn lichaam behoorlijk wat intercepties maken. Echter het overwicht wat MSC begon te krijgen resulteerde nog niet in de verdiende gelijkmaker.

Met rust was het 1-0 voor Twello.

In de rust werden de koppen op scherp gezet en werd er 1 wissel toegepast,Wiradj ging eruit eh Jefta kwam erin. De 2de helft begon integenstellog tot de eerste helft erg sterk, de opbaouw en combinaties liepen steeds beter, de buitenaknt werd benut en de aanvallers waren in beweging.
Bij bal verlies werd er direct omgeschakeld en als team geopereerd en Twello kwam niet tot nauwelijks nog tot voetballen toe, met een lange bal probeerde de spelers van twello ons telkens te verrassen maar het verdedigende werk van, Nynke, Daan, Remko, Jesmer en Jurre stopte de aanval keer op keer.

Een kwartier na rust was het dan eindeljk zo ver, vanuit de opbouw van achteren wordt de middenvelder ingespeeld die de steekbal op de spits geeft, die wint het duel met de 2 centrale verdedigers en maakt knap en beheerst de 1-1 een knap doelpunt van Rens, de eerste ooit in de derde divisie op naam van MSC.
Het laatste kwartier krijgen we nog een paar goede kansen die er eigenlijk in hadden moeten gaan met als toppunt een afgekeurd doelpunt, op basis van buitenspel, dat nogal dubieus oogde ( gezien de verdediger bij de paal stond.

Het hadden 3 punten mogen zijn maar, we kunnen voor een eerste wedstrdij leven met 1 punt. Zeker gezien we het spel hebben bepaald.