Beste leden van MSC en ouders van jeugdleden,

De Begeleidingscommissie Samenwerking Meppeler voetbalclubs onderzoekt momenteel wat een goede samenwerkingsvorm is voor de drie Meppeler voetbalclubs Alcides, FC Meppel en MSC. Om half oktober een zo goed mogelijk advies te kunnen geven, vinden de commissieleden het belangrijk in gesprek te gaan met de besturen én de leden van de verenigingen. Thema’s bij deze gesprekken zijn: leden, financiën, accommodatie, vrijwilligers, aanbod, kader, bestuur, beleid en cultuur.

Leden en ouders van jeugdleden van MSC krijgen tijdens twee inloopavonden op dinsdag 8 en woensdag 9 september van 19.00 tot 20.30 uur de gelegenheid om met de verenigingsvertegenwoordigers uit de onderzoekcommissie in gesprek te gaan. Voor MSC betekent dit dat leden van de vereniging in gesprek gaan met Willem Hein en Frans Donders. Dit zal steeds een gesprek per lid of ouder(s) van jongere leden individueel zijn. Gezien de coronaproblematiek kunnen we geen groepen ontvangen. De regels die hiervoor gelden zullen we in acht moeten nemen.

Doel van de gesprekken is om zoveel mogelijk inbreng te verzamelen om de commissie te helpen bij het tot stand komen van het advies. De bedoeling is nadrukkelijk dat bezoekers van de informatieavonden de commissieleden van informatie voorzien. De commissieleden kunnen nog geen conclusies verstrekken.

Dus leden van MSC en ouders van jeugdleden van MSC zijn op dinsdag 8 of woensdag 9 september van 19.00 tot 20.30 uur van harte welkom in het clubhuis om met de commissieleden van gedachten te wisselen over samenwerking tussen de drie Meppeler voetbalclubs Alcides, FC Meppel en MSC.

Namens de Begeleidingscommissie Samenwerking Meppeler voetbalclubs,

 

Willem Hein en Frans Donders

 

Wil je in gesprek met Willem en Frans, maak alvast een afspraak via willem.hein@beljonwesterterp.nl