Het restant (28 minuten) van de stadsderby in de 1e klasse F tussen MSC-Antaris en Alcides leverde geen winnaar op. Het bleef bij 0-0. Beide ploegen kregen nog wel kansen om te scoren maar dat gebeurde niet. De zevenhonderd toeschouwers zagen onder prachtige weersomstandigheden wel strijd, maar dus geen treffers.
Alcides-trainer Berry Zandink hield aan de wedstrijd een onbevredigend gevoel over. ‘Ik had in stilte nog op drie punten gehoopt, maar wij speelde te gehaast‘. MSC-trainer Jans Deenen gaf aan dat zijn ploeg in de persoon van Ronnie Venema nog de beste kans op de winst had gehad. ‘Of het verdiend was geweest laat ik in het midden, maar het had gekund‘.
Van weerskanten werd wel hard gewerkt, maar het spel was te gehaast. Wel kreeg Alcides een mogelijkheid via Bas Bloemen maar die schoot de bal te zacht in. Aan de andere kant glipte Ronnie Venema langs twee Alcides verdedigers maar slaagde er niet in te scoren. Ook Jan Jonker was tweemaal dichtbij de 1-0 maar zag tot tweemaal toe Danny van der Vegte in de weg liggen.
Alcides kreeg ook nog een kans toen Anne-Mark Dassen op de inkomende Yumé Ramos passte, die echter de bal over schoot. Het bleef zodoende 0-0, waarmee het restant was begonnen.