Deze week wordt de 60.000e bezoeker van onze website verwacht. Sinds 14 september 2003 is de website van M.S.C.-Datell massaal bezocht. De laatste maanden kijken er gemiddeld 235 mensen per dag op de website. Kijkt eenzelfde persoon meerdere keren per dag vanaf dezelfde computer, dan wordt hij slechts één keer geteld. Met name op zaterdag, zondag en maandag zijn er veel bezoekers. Het gemiddelde bezoekersaantal stijgt dan ruim boven de 350!!!!!!!! bezoekers.
Dat de website van M.S.C.-Datell dagelijks door vele mensen wordt bezocht is niet verwonderlijk. De site is makkelijk toegankelijk, overzichtelijk, biedt veel informatie en is snel. Voor internetgebruikers zijn dit hele belangrijke voorwaarde. Maar de belangrijkste reden om de site van M.S.C.-Datell te bezoeken is de actualiteit. Het nieuws wordt fantastisch bijgehouden. Alle weetjes van de club worden heel erg snel geplaatst. Dat is actualiteit. Vergelijk je dit bijvoorbeeld met de sites van collega-voetbalclubs in Meppel, dan kunnen we alleen maar concluderen dat M.S.C.-Datell op het web een straatlengte voorsprong op hen heeft.
Willen we dit zo houden, dan moeten we wel scherp zijn en vooral blijven. We zullen ook na moeten denken op welke wijze we de website kunnen verbeteren en vernieuwen. Zou het bijvoorbeeld niet leuk zijn om naast de mooie foto’s van Kees Veelo ook videofragmenten te kunnen tonen van jeugdwedstrijden? Een videoverslag van het eerste elftal? Het zijn maar ideeën die misschien op korte termijn wel werkelijkheid kunnen worden. We moeten maar eens praten met de mannen van onze internetsponsor Interwijs.
Maar wie wordt de 60.000e bezoeker van de website van M.S.C.-Datell. We verwachten hem of haar donderdag of vrijdag te begroeten. We zullen via het IP-adres proberen te achterhalen wie het is. In ieder geval hebben we deze maand, oktober 2004, al bezoekers gehad van over de hele wereld. In volgorde van hoogste aantal kwamen de bezoekers uit Nederland, Verenigde Staten, België, Suriname, Aruba, Frankrijk, Italië Tsjechië, Hongarije, japan, Polen, Denemarken. Mexico, Zweden, Oostenrijk, Brazilië en Duitsland.