Van begin af aan was A1 scherp en dreigend Noordscheschut kreeg weinig kansen MSC voetbalde goed en kwam  na 25 min op een toch wel verdiende voorsprong doordat Osame een afvallende bal goed binnen tikte. Daar tegen over kreeg Noordscheschut 1 kans die allert van de doellijn werd gehaal door Calvin.
De 2e helft wel een aandringend Noordscheschut, maar MSC bleef eenvoudig overeind en was vele malen dreigend via Mihran een Osame die ook de 2-0 aantekende in de 60 ste min na goed doorgaan van Mihran. Verder in de 2e helft het zelfde beeld MSC bleef eenvoudig overeind tot in de 82 ste min toen werd het een thriller van jewelste maar helaas in het nadeel van MSC A1 , Noordscheschut scoorde in 8 min 4 doelpunten ! 2 -4 Noordscheschut . En doelpunten die ze de gehele competitie niet meer scoren.
Hoe dit kan is iets om op de training maar eens over te babbelen is het concentratie,onervarenheid of had de begeleiding een en ander om moeten zetten? Het is in ieder geval een leermoment waar de hele ploeg mee aan de gang moet? Maar dat het onverdiend is en sneu, 82 min eenvoudig overeind blijven, dat is de harde werkelijkheid zo gaat het in het voetbal ook op dit niveau ( helaas)