In de kleedkamer hadden we afgesproken voor jezelf en je team met veel inzet te spelen en te gaan genieten!

Direct vanaf de eerste minuut speelden onze boys goed en gedreven en de score werd geopend door Elon, klasse! Al snel werd het 2,3 en 0-4 door goede assists van Ruben, Willem Jan en Mels. De doelpunten kwamen op naam van Elon nog 2x (een heuse hattrick) en Rens in de rechterbovenhoek. Voor rust scoorde Jari met het hoofd en Denzel na een splijtende pass van Bart Jan. Ook Milan van de Veen scoorde en tot slot Ruben met de 0-8.

In de rust een paar opmerkelijke omzettingen; Sam onze captain ging voetballen en Bart Jan ging keepen! We hadden afgesproken niet te verslappen en de 0 te houden.Ook de tweede helft werd geconcentreerd gespeeld. Jari kopte zijn tweede binnen en Ruben vond het net ook weer 2 keer. Goede assists van Daan en Mels ,werden verzilverd door Milan 2x en Denzel. Achterin heerste Jochem en ook Sam scoorde zijn doelpunt en werd bedolven onder zijn teamgenoten. 0-16!!!! Een uitslag die staat jongens met goed spel, inzet en de 3 g’s.  We bedanken VVAK voor de gastvrijheid en het sportieve spel, de scheidsrechter voor de goede leiding en de ouders weer voor de support. Wiradj begint deze week weer te trainen en Victor zijn herstel vordert ook goed. We wensen Daan met zijn familie en speciaal Opa Wolter en Oma een fijne vakantie.

Volgende week de derby tegen Alcides d1, een wedstrijd als alle andere…