Binnen 2 minuten stond het 2-0 die goed werden voorbereid door Rens die op rechts over het veld vloog. Met goede combinaties en duels die werden gewonnen door ons had VVAK D1 het erg moeilijk en kwamen ze zelfs maar één keer tot de 16 in de eerste helft. MSC Antaris D1 scoorde er lustig op los en de russtand was 7-0. In de rust werd afgesproken om onze keeper Sam in de spits te laten voetballen en Jari ging keepen. Al gauw bewees Sam zijn waarde als spits en scoorde de 8-0. Ook andere omzettingen vonden plaats en dat betekende dat de gehele achterhoede en voorhoede werd omgewisseld. Dit resulteerde in een gave goal van Jochem Grootjen, gewoonlijk onze betrouwbare laatste man!! Het werd tenslotte 12-0 en de jongens gingen tevreden en voldaan douchen.
Volgende week uit naar Noordseschut én vrijdag voor het eerst oefenen op de planken in de schouwburg voor de grote revue.