F1 Tijn Vente E3 Siemen Hilbers

F2 Naïm Rugovac E4 Ilja Nijstad

F3 Bram Wagenvoort E5 Senne Greven

F4 Seger Lok E6 Lenn Kuik

E1 Nick de Boer E7 Sven Kalter

E2 Dominique Dannenberg E8 Daniël Baar

Om half 1 werd eerst een voorronde gehouden. De meesten waren al ruim voor deze tijd aanwezig en sommigen gingen vooraf nog even in training. Keeper was niemand minder dan de afgetrainde Henk Boland. Iedereen weet dat Henk goed kan fluiten maar dat hij meerdere ballen al zwevend uit de hoeken hield was voor velen een verrassing, zo ook voor de deelnemers. Iedereen mocht 5 penalty’s nemen waarbij het de bedoeling was uiteindelijk 5 spelers over te houden voor de grote finale in de rust. Helaas zonder Tijn Vente die net terug was van vakantie en mede daardoor de voorronde moest missen, werd al snel duidelijk dat 3 spelers/speelster door zouden gaan. Dominique scoorde er namelijk 4 en Senne en Lenn ieder 3 zodat er nog maar 2 plaatsen over waren. Er was niemand met 2 benutte penalty’s en dus moesten Bram, Seger, Nick, Ilja en Daniël (allen 1 doelpunt) onderling strijden voor de laatste plekken. Helaas moesten Bram, Seger en Ilja uiteindelijk aansluiten bij de eerdere afvallers Naïm, Siemen en Sven welke helaas niet konden scoren tegenover Henk.

Dominique, Senne, Lenn, Nick en Daniël stonden dus in de rust in de finale. Henk werd vervangen door de inmiddels gearriveerde reserve keeper, Bram Tijink. Ook nu mocht een ieder 5 strafschoppen nemen en al na deze eerste serie was de strijd beslist. Dominique was namelijk wederom goed geconcentreerd en niet van haar stuk te brengen. Zij miste slechts eenmaal en aangezien zij de enige was met deze goede score kon zij al snel de bokaal in ontvangst nemen. Dominique, top gedaan en nogmaals gefeliciteerd. Zet de bokaal (waar je trots op kunt zijn) op een mooie plek !

Nick de Boer, die door de spanning met moeite in de finale kwam, scoorde er 3 waardoor hij als 2e een mooi prijsje uit mocht zoeken. Senne en Daniël wisten er ieder 2 te maken en bij Lenn was de koek helaas op. Hij wist in deze finale ronde helaas niet te scoren maar kreeg toch ook nog een prijs.

Ook voor de afvallers was er een troost prijsje en natuurlijk de warming up met het eerste, de line up en patat en ranja. Ook pechvogel Tijn kreeg nog een prijsje en zo ging iedereen toch tevreden naar huis.